in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

 LAV

 

Biti ili ne biti U ovoj ćete se godini više posvetiti radnim obavezama, zdravlju i stambenom pitanju, dok će ljubavni život biti u sjeni ostalih zbivanja. Tranzit Jupitera znakom Škorpiona motivira vas na aktivnosti koje će biti vezane uz uređenje doma i kupoprodaju nekretnina. Prašinu u vašem ljubavnom životu uglavnom će podizati pomrčine koje će se tijekom prve polovine godine odvijati u vašem i vama nasuprotnom znaku, što znači da vas očekuje mnogo posla u postavljanju granica prema drugima.

Kako biti u vezi, a ostati svoj i ne odustati od stvari koje su vama bitne, samo su neka od pitanja koja će biti aktualna u vrijeme pomrčina, a i u tjednima koje će slijediti iza njih. Riječ je o razdobljima od 15. veljače, kad pomrčina Sunca u vašem sedmom polju može označiti kraj jednog poglavlja i početak novog. Pomrčina Mjeseca u Vodenjaku, dakle na istome mjestu kao prethodna, dogodit će se 27. srpnja, pa vas u tjednima iza očekuje rješavanje osjećaja koji su ostali zarobljeni ili potisnuti u odnosu s jednom osobom ili u vašem braku. I

kao kruna svega, tu je pomrčina Sunca u vašem znaku 11. kolovoza koja će zaokružiti ovaj ciklus, nakon kojeg bi vam trebalo biti jasnije što želite od odnosa, braka i ljubavi općenito. A u potragu za svojom srećom možete krenuti na krilima Jupitera koji će 8. studenog ući u vaše polje ljubavi i ostati tamo idućih godinu dana.

Na Valentinovo: Pred vama je vrlo buran i aktivan dan, prepun zanimljivih razgovora i susreta. Ljubav, strast i zabava usko se isprepliću.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI