in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

RAK

 

Nova ljubav Velike promjene su pred vama. Pluton u sedmoj kući promijenit će vaše stavove o vezi i braku. Tražit ćete više dubine i intenziteta u odnosu, no postoje li neke neriješene napetosti u vašem braku vrijeme je da zasučete rukave. Vašom astrološkom kućom partnerstva šetat će se i Saturn, veliki učitelj zodijaka, koji upućuje na preuzimanje veće odgovornosti i podmirivanje neraščišćenih računa.

Ne nađete li dovoljno motivacije da se uskladite s vašim partnerom, lako je moguće da će doći do privremenog razdvajanja. No oni koji prežive ove utjecaje i iskušenja koja će biti najintenzivnija u ožujku, travnju i od 13. srpnja do 11. kolovoza, koliko će djelovati pomrčina Sunca u vašem znaku, postat će bliži i jači nego ikad.

U vrijeme retrogradnog kretanja Saturna od 18. travnja do 6. rujna nemojte dopustiti strahovima i nepovjerenju da vas distanciraju od voljene osobe. Neke zahtjevne okolnosti olakšat će vam tranzit Jupitera vašom kućom ljubavi. Budit će optimizam, želju za novim iskustvima i obogatit će vaš društveni život. Ovaj tranzit može naročito razveseliti samce ovoga znaka koji bi se mogli zaljubiti i sa Saturnom u Jarcu ući u ozbiljnu vezu s osobom koja će možda biti mlađa od njih ili koju će poznavati otprije.

Otvoreni ste za primanje ljubavi, za roditeljsku ulogu, a veza koja će vam se dogoditi otkrit će vam mnogo o vama.

Na Valentinovo: Nadate li se čestitki od osobe koju još niste zaboravili, radije se usmjerite na osobe i aktivnosti koje vas usrećuju. Iluzije znaju biti razočaravajuće.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI