in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

BLIZANCI

 

Gdje je nestala strast? Nakon dvogodišnjeg tranzita Saturna vašim poljem partnerstva, sad možete lagano odahnuti, on nastavlja svoje putovanje u novi zodijački sektor, a vi se možete opustiti. Mnogi će biti motivirani donijeti konačnu odluku vezanu uz odnos u kojem se nalaze. Saturn će se pridružiti Plutonu u znaku Jarca i lako je moguće da ćete od nekih osoba morati odustati.

Suočavajući se s tim promjenama u svojem životu morat ćete pogledati u sebe, provoditi strategije za prilagodbu promjenama koje ulaze u vaš život, usvojiti nova i svježa iskustva kako biste se mogli kretati naprijed. Jupiter će se kretati znakom Škorpiona i vašom šestom kućom, pa bi samci novu simpatiju mogli pronaći na radnome mjestu ili je upoznati putem kolega s posla.

Ako ste u braku ili dugoj vezi vrijeme je da se ozbiljnije pozabavite intimom unutar svoje spavaće sobe. To bi moglo biti jedno od područja ljubavnog života koje možda neće najbolje funkcionirati. A nestanak strasti može vas dovesti u iskušenje da se upustite u izvanbračni flert i zapetljate u odnos koji neće biti jednostavan.

Samci ovoga znaka ono pravo mogu početi očekivati nakon što Jupiter uđe u znak Strijelca 8. studenoga. Od tada pa u idućih godinu dana otvara vam se novo poglavlje vašeg ljubavnog života.

Na Valentinovo: Bit ćete avanturistički raspoloženi i imat ćete sreće u zavođenju. Sviđa li vam se netko, pravi je trenutak da upotrijebite skrivene adute.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI