in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

BIK

 

Na čvrstim temeljima Većina će sporih planeta biti na vašoj strani u 2018. pa je to vrijeme za dugoročna planiranja. Imate priliku unijeti više stabilnosti u bračni i ljubavni život. Naiđete li na neke probleme, moći ćete se osloniti na iskustvo i pomoć starijih osoba, kao i onih koje su stručne za pružanje pomoći. Jupiter u Škorpionu je vaš sretan tranzit koji vas čini otvorenima prema ostvarenju novih odnosa.

Lako je moguće da u život privučete novu ljubav ili pak da u postojeći odnos unesete više novih sadržaja i probudite plamen strasti. Samcima je povećana mogućnost zaljubljivanja u osobu koja živi u drugom gradu ili potječe iz druge sredine. Pitanja koja su vezana uz partnerstvo bit će osobito značajna u drugom tjednu ožujka i srpnja, kad će se Jupiter zaustaviti i promijeniti smjer kretanja.

U tom razdoblju dogodit će se nešto značajno što će baciti novu sliku na zatečenu situaciju. Od 15. svibnja do 7. kolovoza Uran će boraviti na prvim stupnjevima vašeg znaka, što je osobito značajno ako ste rođeni od 21. do 23. travnja jer je pred vama jedna nagla i nepredviđena promjena koju nećete moći kontrolirati. Retrogradna Venera od 5. listopada do 16. studenog budi sumnje i strahove, pa u tim danima ne donosite važne odluke.

Od 26. lipnja do 27. kolovoza Mars se kreće retrogradno, moguć je povratak u prošlost, susret s bivšom ljubavi, ali ne očekujte previše.

Na Valentinovo: Možda ćete očekivati nešto što se neće dogoditi. Kad je o ljubavi riječ, danas razmišljajte manje srcem, a više glavom.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI