in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

RIBE

 

Godina iscjeljivanja U odnosu na protekle dvije godine koje su bile zahtjevne i izazovne, ova će imati iscjeljujući učinak. Sve je manje briga i strahova, a sve više zadovoljstva i spremnosti da krenete prema naprijed, u nove ljubavne promjene. U tome vam pomaže i Jupiter, koji vam otvara vrata prema putovanjima i udaljenim gradovima, gdje pronalazite više sreće i zadovoljstva, a možda i osobu koja vam pruža upravo ono o čemu ste protekle dvije godine sanjali.

Ako ste razvedeni, možda vam se u idućoj godini ukaže prilika za zasnivanje drugog braka ili barem ozbiljne veze. Ključna lekcija za vas ove godine je naučiti kako primiti ljubav, odnosno biti s osobom koja će vam otvoriti srce i pokazati vam kako se voli. Bez otvaranja i pokazivanja osjećaja neće biti značajnijih pomaka prema naprijed. Imat ćete takav test, pitanje je hoćete li ga prepoznati i prihvatiti.

Emocionalna nedostupnost i trčanje za osobom koja vam ne može uzvratiti ljubav za vas više neće biti opcija, a to vrijedi i za one koji su u braku ili vezi. Ne možete se više žrtvovati, osjećati grizodušje, davati više nego što dobivate. Sad hoćete biti voljeni, a takva osoba će ući u vaš život. Hoćete li je pustiti, odluka će biti na vama.

Od 23. ožujka do 15. travnja, a potom opet od 26. srpnja do 19. kolovoza, retrogradni Merkur kao vladar vašeg polja partnerstva omogućuje vam reviziju onoga što je bilo i postavljanje novih ciljeva.

Na Valentinovo: Netko iz vaše prošlosti mogao bi ponovno “pokucati” na vaša vrata. Mogli biste se iznenaditi jer ste voljeni više nego što mislite da jeste.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI