in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

VODENJAK

 

Ljubavne turbulencije Život kakav ste dosad vodili i poznavali, bliži se svom kraju. Počinjete se udaljavati od nekih osoba, rutina se mijenja, bježite od situacija i prostora koje vas podsjećaju na poraze i padove.

Osjetit ćete da se više ne možete nositi s jednim odnosom, shvaćate da vas previše opterećuju partnerovi zahtjevi koji vas primoravaju na nešto s čim se još niste spremni suočiti. Postoji iskušenje da se sakrijete i povučete u sebe i, ako to učinite, objektivno biste trebali sagledati što u vašem odnosu funkcionira i ima li još prostora za rast i razvoj. U godini ste rehabilitacije i osjećajnog čišćenja od onoga što je bilo.

Svaki povratak unatrag, na staro, pokazat će vam još jednom da tamo odavno više nema zadovoljstva. Čak tri pomrčine će utjecati na vas i vaš ljubavni život, 15. veljače, 27. srpnja i 11. kolovoza. To je energija koja vas budi, pokreće s mjesta, pomaže vam da osvijestite što želite, a što ne, pa promatrajte što će se događati u danima iza tih datuma. U cijelu tu priču umiješat će se i kretanje Marsa vašim znakom (16. 5. – 14. 11.), koji će vas voditi u avanture, ali ne i u zasnivanje neke stabilnije veze u kojoj ćete se biti spremni zadržati dulje.

Nestabilne i nezdrave veze teško da će preživjeti ove tranzite. Bračni parovi trebaju biti spremniji na kompromise, a novi počeci bit će burni, strastveni, ali i izazovni.

Na Valentinovo: Bit ćete u centru pažnje voljene osobe, koja bi se zaista mogla potruditi oko vas i time vam pokazati koliko joj je stalo do vašeg odnosa. Uživat ćete!

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI