in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

JARAC

 

Emocionalno sazrijevanje Pred vama je jedna od najintenzivnijih godina u dosadašnjem životu, i to na svim životnim poljima, a ponajviše u odnosu sa samim sobom. Saturn i Pluton u vašem znaku pozivaju vas na introspekciju, emocionalno sazrijevanje i snažno će promijeniti dinamiku vašeg ljubavnog odnosa.

Što bolje budete razumjeli sebe, to će vaši odnosi napredovati. A osjetite li nezadovoljstvo i zapnete li na mjestu s kojeg ne znate kuda i kako dalje, očekuje vas velik posao. Pitanje kontrole bit će vrlo važno, isto kao i pitanja neriješenih problema iz prošlosti, odnosa koje ste napustili, a niste ih do kraja okončali. Zbog toga će mnogi od vas morati “otputovati” u prošlost, možda i u zagrljaj bivše ljubavi, kako bi mogli napisati posljednje poglavlje nedovršene priče.

Primijetit ćete da se takva pitanja približavaju sredinom travnja i prvog tjedna rujna, kad će se Saturn zaustaviti prije nego što promijeni svoj smjer kretanja. Uran, planet slobode i napretka kreće se vašom kućom obitelji tako da tijekom 2018. može doći do dramatične promjene u vašem domu i odnosu sa svojom obitelji, pogotovo s roditeljima.

Tradicionalne veze mogu biti razrušene, možda ćete morati nešto u potpunosti srušiti da biste ponovno izgradili. Ne bude li partner slijedio vaše planove, doći do razilaženja. U razdoblju od 16. svibnja do 6. studenog Uran će se privremeno prebaciti u prostore Bika, otvarajući teme kojima ćete se baviti u idućim godinama, a mogu biti vezane uz djecu, se*sualnost i davanje ljubavi.

Na Valentinovo: Mogli biste primiti vrlo neobičan poklon koji će vam pokazati da u vašoj blizini postoji netko tko vas iskreno voli. Očekujte neočekivano.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI