in

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA

OVAN

 

Godina iskušenja Vaš ljubavni život u ovoj godini ulazi u razdoblje preispitivanja i restrukturiranja. Kretanje Saturna i Plutona znakom Jarca donosi neke nove obaveze i odgovornosti na profesionalnom planu, u odnosu s roditeljima i starijim osobama što vas može staviti pod dodatne pritiske osobito sredinom travnja i tijekom prvog tjedna rujna, a što će se odraziti na vaš intimni život.

Pod ovim utjecajima nestabilni odnosi mogu zapasti u krizu, pa će se morati pronaći nova rješenja za stare probleme. Ako u tome ne uspijete, lako je moguće da krenete dalje ili se pak upustite u vezu ili flert s osobom koja će biti znatno mlađa ili pak starija od vas. Strast će biti nešto što će vas sve do jeseni snažno inspirirati na djelovanje, pa nije isključeno da vam se svidi i netko tko je zauzet. Jupiter u Škorpionu budi želju za intenzivnim ljubavnim iskustvima, pa ćete nešto teže odolijevati iskušenjima, osobito ako ste nezadovoljni svojim intimnim životom.

Od 26. lipnja do 27. kolovoza retrogradni Mars vas stavlja pred neke dileme i odgode, a od 5. listopada do 16. studenog, kad će se Venera kretati retrogradno znakom Škorpiona, ne donosite važne ljubavne odluke.

Na Valentinovo: Ovaj dan krije jedno posebno iznenađenje za vas. Mogli biste otkriti da ste nekome mnogo više od prijatelja ili prolazne zabave.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

ROĐENI STE NEPARNOG ILI PARNOG DANA, MJESECA ILI GODINE: EVO ŠTA TO ZNAČI