in

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

Ako si izabrala ružu broj 4

Vi nikada nećete biti sigurni da li ste vi izabrali ružu, ili je ruža izabrala vas. Ova ruža otkriva vaš težak karakter, odnosno pokazuje pravo emotivno stanje kada ste vi u pitanju. Vaše srce je nedavno ranjeno, pa ste shodno tome odabrali ružu koja izgleda kao da je upravo počela da crni, odnosno da se suši.

Nimalo radosti u vašem ponašanju, u vašoj volji za životom i vašoj snazi. Deluje kao da su vam sve lađe potonule. Oko vas je sve crno, a vi se ponašate jos gore. Ne smejete se, ne družite se, tako da na stvari gledate sa strahom od sutrašnjeg dana. To vam je velika greška bez obzira na trenutnu situaciju, bar malo optimizma nije na odmet.

Ako ste odabrali ružu pod brojem četiri, vaša najveća želja jeste da promenite stav prema svetu i okolini, odnosno da prestanete biti takav pesimista i sve gledate crno.Odnosno, vi ste u životu toliko patili da se neprestano nadate da će i za vas doći bolji dani. Imate osećaj da se sudbina urotila protiv vas, ako da jedino što želite jeste da vam prođu teški dani.

Ako ne promenite svoje ponašanje i ne unesete malo optimizma u svakodnevni život, vaša je želja neostvarive prirode. Sami krojite svoju sudbinu, i sve je u vašim rukama!

Za nastavak klikni OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA