in

HOĆE LI TI SE NAJVEĆA ŽELJA IKADA OSTVARITI? IZABERI JEDNU RUŽU I SAZNAJ ISTINU ODMAH

Još jedan u nizu testova ličnosti. Na osnovu par rečenica, ili na osnovu jedne jedine slike, možemo saznati mnogo toga o samom čoveku, o njegovim željama, ali i strahovima.

 

Pred vama je pet ruža, i dovoljno je da pogledate sliku i izaberete jednu od njih. Neka to bude nasumičan izbor ili jednostavno ruža koja vam je najlepša.

Svaka ruža opisuje vas. Nemojte previže razmišljati pre nego odaberete jednu, jer to može itekako da bude pogrešan izbor i samim tim rešenje testa neće biti tačno.

Pa da krenemo…

Ako si izabrala ružu broj 1

Vi ste izuzetno emotivna osoba. Ruža broj jedan simbolizuje nežnost jer i sama tako izgleda. Vi ste u duši jedno veliko dete i lako ste emotivno ranjivi. Može da vas povredi i najmanja sitnica iz razloga što umete da se potpuno predate, bilo u prijateljstvu ili u emotivnoj vezi. Vaše tajne ne odajete lako drugim ljudima jer imate strah od izdaje.

Porodica vam je od izuzetnog značaja, ali isto tako bitnu ulogu za vas u bilo kom odnosu igra poverenje. Bez njega vi prosto ne možete da funkcionisete. Kada je reč o novcu, niste neko ko bi dušu đavolu prodao zbog istog, nego se kao i u svim drugim situacijama zadovoljavate sitnicama, odnosno treba vam tek toliko da imate za normalan život.

Tvoja najveća zelja je da pronađeš ljubav iz svojih snova, odnosno ljubav iz bajke, u kojoj su emocije večne, a kraj ne postoji, kao u onim starima pričama “živeli su srećno do kraja života.” Upravo to vam je potrebno, dakle neko ko može da vas razume, i da vas voli i prihvati takve kakvi jeste. Vi ste u ljubavi verni i odani i vaš najveći problem je što je jako teško pronaći nekog kao što ste vi.

Imamo dobre vesti za vas,vama jeste suđena prava, ljubav iz snova, ali ćete morati mnogo puta da se ubedete na trn, pre nego što naiđete na ružu, odnosno na partnera, koji je spreman da vam da ceo svoj život.

Za nastavak klikni OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra

ŠTA VAS OČEKUJE ZA VALENTINOVO I PROGNOZE ZA NASTAVAK GODINE: OVNA ČEKA IZNENAĐENJE, STRIJELCA OČEKUJE IZNENADNA PORUKA