in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Ribe

Ljubav

Od 20. svibnja do 14. lipnja Venera će donijeti atraktivnu energiju. Ovo je vrijeme da se upoznate s novom ljubavlju ili obnovite staru. Izaberite dobre ljude. Ovo je vrijeme za vjeru u ljubav. Otvorite srce i pustite da vam ljubav dođe.
Od 21. lipnja je dobro vrijeme za izlazak s nekim posebnim. Upoznajte se s nekim i odvažite se učiniti prvi korak.

Pomrčina Sunca 13. srpnja donosi novi početak ili novu ljubav. Ta će planetarna energija pružiti šansu za kratki susret s osobom koja može ili ne mora biti ono što tražite.

Od 24. kolovoza ćete fokus usmjeriti na brak. Ako niste zainteresirani za brak, opuštajte se i provedite vrijeme sa ljubavlju svog života.
Lijepa Venera donosi sretna vremena od 11. do 25. srpnja. Od 26. srpnja do 7. kolovoza veze mogu postati napete. Nije ništa strašno i brzo će proći. Energija dolazi u ciklusima i na kraju će se stvari poboljšati.
Mladi Mjesec u Djevici 9. rujna nudi početak za nešto čudesno. Dajte partneru poštovanje i vrijeme koje zaslužuje.

Od 7. do 23. rujna je najbolje vrijeme za razgovor o odnosu i planiranje budućnosti. Udovoljit ćete partnerovim mislima i željama. Moglo bi se dogoditi da odlučite ozakoniti vezu ili postati par.
Pripazite na svoje riječi jer imaju moć povrijediti partnera. Svaka ljubav prolazi kroz različite faze. Obratite pozornost na partnera. Ako ste sami, izbjegavajte izlaske na slijepo.

Pripazite na tri razdoblja retrogradnog Merkura: od 23. ožujka do 15. travnja, između 26. srpnja i 19. kolovoza, i od 17. studenog do 6. prosinca. Pažljivo koristite riječi kako biste izrazili svoju ljubav. Budite u kontaktu sa svojim partnerom nekoliko puta dnevno.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra