in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Vodenjak

Ljubav
Možete puno razgovarati o izlascima i odgovarati se od romantike. Slušajte osobu s kojom ste izašli i vaša večer će duže potrajati. Pazite na izlaske koji će se odigrati kada Merkur bude retrogradan jer će vam tada biti teže. Skupite hrabrost i pozovite van nekoga tko vam se već neko vrijeme sviđa.

[
Vjerojatno ćete se susresti s nekim posebnim od 25. travnja do 20. svibnja i u danima od 22. do 21. lipnja jer su to sretni dani za ljubav. Budite otvoreni za upoznavanje novih ljudi. Izlazak s nekim može biti izazov ali izlazak u grupi može smanjiti napetosti. Ako upoznate nekoga tko vas zanima, uvijek možete sljedeći put izaći samo s tom osobom.

Sunce ulazi u područje nove ljubavi i romantike 22. svibnja i osvjetljava vaš ljubavni život do 21. lipnja. Pojavit će se intenzivna energija koja vam donosi ljubav. Vjerojatno ćete biti vrlo sretni i naći ćete mnogo zajedničkih tema. Ako ste sami, dobro otvorite oči! Mogli biste nekoga upoznati u slobodno vrijeme.

Od 30. svibnja do 13. lipnja imate priliku pronaći ljubav. Vježbajte svoje komunikacijske vještine jer će vam dobro doći. Nove ljude koje susretnete privući ćete kroz razgovor, šale i zajedničke interese.
Mladi Mjesec 13. lipnja nalazi se u vašoj ljubavnoj zoni i pružit će vam novi pogled na ljubav. Iskoristite ovu priliku i pustite da se emocije prirodno razvijaju.

Do 8. studenog vaš će ljubavni život dobiti poticaj kada se Jupiter pridruži zabavi. Očekujte romantične avanture. Ovo će zabavno razdoblje trajati do 2019. godine i idealno je vrijeme za sve koji traže ljubav. Ako ste u braku, onda će ova energija donijeti uzbuđenje i mogućnosti za jačanje ljubavi.
Iskrenost je za vas najvažnija. Čak je i ružna istina bolja od laži. U brak ćete ući iz ljubavi kada pronađete pravog partnera.

Pomrčina Mjeseca 31. siječnja postavit će pozornicu za ponovno razmatranje partnerstava. Brakovi mogu biti stresni ali imate priliku ponovno razmisliti o razlozima zbog kojih ste ušli u brak. Nemojte se ništa zahtijevati jer to neće funkcionirati. Naučite cijeniti partnera i sve što čini za vas. Nemojte ga uzimati zdravo za gotovo.
Od 23. srpnja do 24. kolovoza u fokusu je vaš brak ili partnerstvo. Provedite vrijeme zajedno i stvorite lijepu povezanost.

Pomrčina Sunca u vašoj zoni partnerstva 11. kolovoza je siguran znak da možete ponovno razmišljati o ljubavi. Ovaj poseban dan je početak nečeg izuzetnog. Ta će osoba trebati vašu pozornost i vi ćete ju rado dati. Obratite pažnju i uskoro ćete naći osobu s kojom ćete dijeliti život. Ovo je pozitivna energija koja će trajati oko šest mjeseci.

Čekaju vas tri solarne pomrčine ove godine 15. veljače, 13. srpnja i 11. kolovoza. Imat ćete dojam da su se nad vašu ljubav nadvili tamni oblaci. Ti trenuci vjerojatno neće dugo trajati ali mogu signalizirati početak napetog razdoblja u braku ili drugim odnosima. Ne možete biti zaljubljeni cijelo vrijeme i postoje dani koji su bolji za ljubav od drugih. Prihvatite te dane u tišini i ne planirate velike romantične događaje.

Izbjegavajte ulaženje u rasprave između 23. ožujka i 15. travnja, te od 26. srpnja do 19. kolovoza i između 17. studenog i 2. prosinca 2018. Nemojte potpisivati ugovore ni ulaziti u brak. Nemojte ni potpisivati razvod. Pričekajte da prođu ovi izazovni trenuci. Kada se raščisti konfuzija u glavi, vidjet ćete izlaz.
Nemojte se obvezati, zaposliti se ili vjenčati između 5. listopada i 16. studenog jer su to loši dani za početke.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra