in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Jarac

Ljubav

Uživat ćete u izlascima i tražit ćete nekoga za ljubav. Nećete žuriti i na kraju biste mogli godinama čekati prije nego što povučete ozbiljan potez. Nema pritiska da pronađete ljubav jer će se to jedan dan jednostavno dogoditi. Izlazite s ljudima s kojima se dobro osjećate. Ako ste u vezi, ljubav će biti stabilna do svibnja kada može doći do potresa.

Venera vlada vašim područjem za upoznavanje i ove godine će kao i obično donijeti ljubav, ali sada je u pitanju druga energija koja će vas potaknuti da potražite nekoga. Retrogradno kretanje Venere će biti vrijeme za ponovno procjenjivanje ljubavnog života. Ako ste sami i upoznajte nekoga u ovom trenutku, pričekajte dok Venera ne krene naprijed. Ako ste u braku, ponovno se mogu pojaviti stari problemi. I ovo će proći. Suočite se sa svime i krenite naprijed.

Venera će ući u vašu zonu ljubavi od 1. travnja do 25. svibnja, što će ovaj period učiniti dobrim za ljubav i romantiku. Zaljubljivanje će u ovom razdoblju biti važna tema.

Od 21. travnja do 22. svibnja bit ćete sretni i željet ćete upoznati nove ljude. Bit ćete skloniji ići van i upijati energiju Sunca.
U svibnju Uran potiče romantiku i odjednom se možete naći u vezi. I to kada najmanje očekujete. Možda ćete nekoga vidjeti u novom svjetlu ili ćete početi izlaziti s nekim tko vam je bio prijatelj. Ova nova osoba također može biti netko koga u prošlosti nikada niste smatrali materijalom za brak. Od sada možete očekivati neočekivano.

Kada se pojave velike odluke, poput onih o zajedničkom životu ili braku, za vas to može biti uznemirujuće. Jednostavno se nikako nećete moći odlučiti što učiniti. Dilema je vaša, ne partnerova. Uzmite si vremena prije nego što donesete odluku. Mladi Mjeseca je odlično vrijeme za razvijanje odnosa i nove ljubavi. Vlada vašom partnerskom zonom i uvijek će utjecati na partnerstvo i brak.

Od 20. svibnja do 14. lipnja traje razdoblje ljubavi i zajedničkog života. Ovo je dobro vrijeme za vjenčanje ili početak zajedničkog života. Možda niste spremni za takvu promjenu ali će se ta pitanja vjerojatno otvoriti. Svake godine Venera prolazi kroz ovo područje vašeg života. Nećete se zaljubiti svake godine, ali ćete imati neko vrijeme za ljubav.
Sunce potiče zaljubljene parove od 21. lipnja do 22. srpnja. Ako ste u braku, vaš odnos će procvjetati u ovom trenutku. Bit će to vrijeme koje biste trebali provesti zajedno.

Prva Mjesečeva pomrčina 27. siječnja će biti vrijeme kada trebamo pustiti da se sve odvija svojim tokom. Ovo nije dan za promjene.
Druga mjesečeva pomrčina 13. srpnja događa se u vašem području odnosa i donosi nekoliko mračnih dana. Dajte si dovoljno vremena za velike promjene i nemojte donositi brzoplete odluke.

Venera je retrogradna od 5. listopada do 16. studenog i sada nije dobro vrijeme za ulazak u brak ili vezu. Dobro sagledajte odnose u kojima se nalazite. Možda je dobra odluka dopustiti da se ljubavi završi kako bi vaše srce moglo krenuti dalje.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra