in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Zdravlje

Neće se suočiti s problemima ako izbjegnete dvije stvari: pretjeran rad i pretjerane emocionalne reakcije. Sve bi trebalo biti u razumnim granicama. Dobar odmor vam neće naškoditi, dok će prekovremeni rad biti izvor problema u obitelji, braku i zdravlju. Rezultat će biti slabost koja će vrlo brzo postati niz kroničnih bolesti s kojima ćete se izuzetno teško boriti. Merkur je na vašoj strani, a to znači da ćete primjenom osnovnih pravila osobne sigurnosti sve ovo moći izbjeći. Morate paziti na oštre predmete koji mogu prouzročiti ozljede.

Drugi dio godine će biti mnogo smireniji od prvog, i opet će donijeti određene prilagodbe. Nitko vjerojatno neće namjerno stvoriti situaciju koja može biti rizik za zdravlje. Međutim, okolnosti neće uvijek biti na vašoj strani pa bi vam bilo bolje izbjegavati izlazak na hladnoću bez prikladne odjeće.

Lagani povjetarac lako bi mogao biti dovoljan za pad imuniteta, mada ove godine nećete imati problema. Zato pažljivo brinite o sebi kako ne biste postali izvor potencijalne opasnosti za zdravlje. Nažalost, definitivno ćete se suočiti sa situacijama u kojima će se netko iz vašeg kućanstva razboljeti. Tijekom tog perioda najbolje je ostati daleko od kuće. Srećom, ovo razdoblje neće dugo trajati.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra