in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Financije

Čeka vas izuzetno dinamična godina. Uspjesi u poslu i financijski bonusi bit će isprepleteni s razdobljima depresije i potpunim nedostatkom motivacije. Naravno, sve će to utjecati na vašu sposobnost rada. Prvi savjet vaših nebeskih pokrovitelja je: nemojte sumnjati i pretjerivati. Pogotovo jer će, u većini slučajeva, to biti ideje koje nemaju osnovu u stvarnosti. S druge strane, sredinom godine i kasnije, mogli biste razviti deluzije koje će dovesti do financijske propasti. Iako to neće biti tako strašno da će izazvati suze, morat ćete se odreći mnogih stvari koje želite. Obratite pažnju na svoje želje.

Apsolutno si ne možete dopustiti sumanuto trošenje novca. Noćni klubovi, zabava s prijateljima, kvalitetan odmor… Sve to je dobro, naravno, ali ne sada. Opustite se na drugačiji način! Na primjer, otputujte u prirodu, opustite se uz logorsku vatru na obali jezera. Ako vam to čini čudno, Merkur pokazuje da imate ozbiljnih problema s percepcijom.

To bi moglo biti zbog pretjeranog umora na poslu. Moglo bi biti niz preduvjeta ali ih nećete shvatiti bez pažljive analize. Moći ćete se odmaknuti od svega, uštedjeti novac i puno toga naučiti. Sada biste trebali izbjeći pokretanje vlastitog posla. Pogotovo s prijateljima. Previše vanjskih čimbenika radi protiv vas. Jednostavno nećete moći postići željene ciljeve i bit ćete razočarani. Najbolje bi bilo držati se sredine – raditi iz užitka a u slobodno vrijeme raditi nešto drugo, po mogućnosti nešto kreativno.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra