in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Posao

Mogli biste se odlučiti za novi smjer u karijeri ili će vaša poduzeća postići značajan napredak. Morat ćete biti spremni na činjenicu da se neće sve riješiti na vrijeme. Za vas je ovo godina uspona i padova. Padovi bi mogli značiti samo privremeno zaustavljanje, ne i nešto kritično. Naoružajte se strpljenjem i željom za radom. Posve je moguće da ćete morati započinjati isti projekt nekoliko puta.

Ako želite dobiti istaknutu poziciju, morat ćete to učiniti. S druge strane, ovo razdoblje neće biti sve dosadno. Više ćete pobjeđivati nego što ćete gubiti, a vaše pobjede čak mogu biti epske. U tom smislu, najvažnije je ukloniti aspekt sebičnosti, budući da narcizam lako može uništiti sve vaše planove. Saberite se i budite skromniji.

Do sredine godine će se mnogi temeljni procesi vezani uz vašu karijeru ili poslovanje stabilizirati i tako ćete moći više vremena posvetiti obitelji i sebi.

Nemojte previše trošiti. U određenim trenucima, morat ćete uložiti sredstva u nove projekte. Nemojte zanemariti pomoć kolega ako se potreba za tim pojavi. U svakom slučaju, bilo bi bolje da sada radite kao tim jer to će vam dati prednosti koje bi mogle postati izuzetno važne ako ne sada, onda u budućnosti. Ljudi kojima možete vjerovati zaslužuju posebnu pozornost. Pomognite drugima da krenu naprijed a oni će vam sigurno pomoći u određenom trenutku. Istodobno, ne biste trebali biti previše štedljivi. Upravo sada, sredina bi bila idealna strategija za vas: umjerena potrošnja i štednja. Važno je kretati se unaprijed određenom putanjom. Ne dopustite manje uspješnim ljudima da vas odvraćaju ili utječu na vašu odluku.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra