in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Strijelac

Ljubav

Strijelci brzo pronalaze partnere i rado pitaju ljude da se nađu s njima. Mogu se zavarati i pomisliti da su to prijateljska druženja. Svatko s kim se nađete će vas vjerojatno promatrati kao potencijalnog partnera pa se nemojte zavaravati. Suočite se s tim da ste privlačni mnogima a i oni vama.

Mars vlada vašim ljubavnim područjem i pruža vam živopisan ljubavni život. Čista toplina Marsa stvorit će vruće romanse i zabavan ljubavni život. Vjerojatno ćete uživati u druženju i susretanju novih ljudi, iako vas više zabavlja potjera i osvajanje od ozbiljne veze. Za vas je sasvim dovoljna uloga udvarača. Na taj način možete živjeti godinama prije nego odlučite nekome pokloniti svoje srce.

Uran će dati posljednji poticaj za promjenu a potom će se vratiti kasnije tijekom godine. Ovo počinje u svibnju i završava studenom, i lakše ćete se nositi s ljubavnim životom. Možda će se netko vratiti u vaš život i ponovno vam postati važan.

Venera potiče nježnu ljubav od 7. ožujka do 1. travnja. Za to vrijeme budite sretni i zaboravite na nesigurnost sa suprotnim spolom. Suočite se s ljubavnim životom kao odrasla osoba. Budite ljubazni i pažljivi, i to će vam olakšavati povezivanje s drugima. U ovom ćete se trenutku sviđati drugima i trebate uživati u tome.
Od 21. ožujka do 21. travnja Sunce vam daje snagu i energiju za uživanje u ljubavi.

Mladi Mjesec 16. travnja je trenutak za ljubav. Obratite pozornost na sve osobe koje susrećete oko tog datuma.
Jednom kad odlučite s nekim krenuti ozbiljno, to može biti netko tko je intelektualan i pričljiv. Možda ćete se osjećati zarobljeno s jednom osobom i nećete znati koji put trebate odabrati. Strijelci vole prepustiti vodstvo partneru koji ih voli. Znat ćete kojim putem krenuti kada se prepustite.

Ove godine vladajući planet Jupiter će po prvi put u dvanaest godina stići kući u Strijelca i to će biti početak dobre faze. Optimizam i poticaj koji ćete primiti prožimat će vaš život i učinit će sve odnose boljima.


Od 24. travnja do 19. svibnja Venera će donijeti ljubav i ljepotu u brak ili bliske odnose. Sada ćete biti vrlo sretni s partnerom i vidjet ćete ga u dobrom svjetlu. Čak biste na trenutak mogli previdjeti nedostatke i vidjeti unutarnju ljepotu ili snagu. Ovo je dobar trenutak za ulazak u brak ili ozbiljnu vezu.

Mladi Mjesec u vašem partnerskom području 13. lipnja će biti početak nečeg novog. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, onda ćete to vidjeti kao početnu točku za jačanje osjećaja. Ako ste sami i tražite partnera, sada možete pronaći nekoga posebnog. Osobe koje vas upoznaju oko tog datuma bit će vam važne najmanje mjesec dana, a možda i više. Prvi tjedan nakon Mladog Mjeseca je kao razdoblje inkubacije a ono što se sada dogodi, bit će vam još dugo važno.

Merkur ima mnogo toga za reći o vašem braku i ozbiljnoj vezi. Slijede njegova tri retrogradna razdoblja: od 23. ožujka do 15. travnja, između 26. srpnja i 19. kolovoza i od 17. studenog do 6. prosinca 2018. godine.
Ta razdoblja iskoristite da procijenite svoje odnose s drugima. Retrogradno kretanje Merkura je razdoblje usporavanja i ponovnog procjenjivanja. Mnogi brakovi jačaju i rastu kroz samoispitivanje.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra