in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Škorpion

Ljubav

Romantičnim životom Škorpiona vlada mistični planet Neptun. To pokazuje da očekujete ruže i čokoladu a planetarna kretanja moraju odgovarati iluziji ili ćete se brzo razbiti. Ako zateknete partnera u bakinim gaćicama i s neurednom kosom, to je za vas samo poziv na brzo hlađenje. Poštujte činjenicu da i partner ima pravo na loš dan.

Mars potiče vaš romantični život od 19. veljače do 21. ožujka. Donosi toplinu i energiju, budi uspavani libido. Temperatura će brzo rasti dok ljubavni život osjeća moćnu toplinu Marsa. Moglo bi doći do neplaniranih trudnoća i zato pripazite. Samci će imati dobre šanse za pronalazak ljubavi a ako ste u braku, ponovo će zaiskriti.

Mladi Mjesec 17. ožujka nalazi se u vašem području ljubavi i upućuje na početak novog ljubavnog odnosa ili oživljavanje stare romanse. Ako ste se previše opustili, ovaj Mladi Mjesec će vam dati priliku da stvari dovedete u red. Romantiku treba njegovati i ovo je vrijeme za zahvalnost partneru.

Neptun je još uvijek u vašoj romantičnoj zoni koja obično donosi neizmjernu ljubav. Možda imate iluziju o tome kako ljubav treba izgledati. Kada se prašina slegne, jasno ćete vidjeti kako stvari stoje. Prolazak Marsa kroz vašu ljubavnu zonu dat će vam priliku da uzmete ljubav koju želite. Ova vatrena energija će razjasniti zbunjenosti i jasno ćete vidjeti što je pred vama.

Kada stvari s partnerom postanu ozbiljne, bolje se upoznajte s njegovim životom. Ako vam se ne sviđa ono što vidite, prekinut ćete odnos. Prije razgovora o braku, učinit ćeš domaću zadaću i točno ćete znati s kime imate posla. Nema iznenađenja za Škorpione!
Venera prolazi kroz vašu zonu braka i predanosti od 1. do 25. travnja. Ova skladna energija je snažna poruka jer je Venera ovdje vrlo jaka. Ovo je odlično vrijeme za ulazak u brak. U ovom trenutku, to će vjerojatno biti veličanstven događaj koji će nadmašiti sva vaša očekivanja.

Sunce je u vašoj zoni partnerstva od 21. travnja do 22. svibnja. Sada ćete shvatiti koliko ste sretni s partnerom. Uživat ćete u vremenu koje provodite zajedno. Vaše srce će sada biti najvažnije i uživat ćete u posebnim trenucima s partnerom.

15. svibanj će biti dobar dan za vaše odnose. Ako ste sami, mogli biste odlučiti da to više ne želite biti. Ako ste u ozbiljnoj vezi ili braku, mogli biste oživjeti sve one stvari koje su vas zbližile na početku.
U svibnju će vaše bliske odnose prodrmati Urana koji ulazi u vašu zonu braka. Ako ste sami, možete se odlučiti za vjenčanje. Nažalost, ako ste već u braku, možete se razvesti. Pripremite se na iznenađenja koja vas čekaju sljedećih nekoliko godina.

Uran pokreće snažnu energiju slobode i ovo nije dobro vrijeme za posesivne odnose. Najbolji način za rješavanje ove zavrzlame je da se opustite i prestanete ograničavati partnera. Svatko od vas ima pravo na vrijeme za sebe i u tome nema ništa loše.

Tjedan dana prije i poslije 7. kolovoza vodite računa o odnosima jer mogu neočekivano krenuti nizbrdo. Možete se naći u novoj vezi i odjednom će se stvari događati suprotno od onoga što želite. Do 6. studenog se stvari malo smiruju. Shvatite ćete da su izazovi tu da vas testiraju.

Imat ćete mali predah od uzbuđenja. To može biti zbog toga što se jedan od partnera odlučio odmaknuti. Ovaj pomak nastavit će se kasnije dok se Uran ponovno pomiče naprijed 2019. godine.

Vaša romantična strana će biti potisnuta oko 18. lipnja i 25. studenoga kada će se Neptun zaustaviti. U ovom trenutku možete biti zadovoljni jer će se stvari usporiti. Budite manje zauzeti i uživajte u ugodnom ritmu života.
Kao i svi ostali znakovi, izbjegavajte vjenčanja kada je Venera retrogradna između 5. listopada i 16. studenog.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra