in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Vaga

Ljubav

15. veljače dinamična pomrčina Sunca u vašoj romantičnoj zoni stvara okruženje za početak nove ljubavi. Vrijeme je da pronađete romantiku. Ljudi u koje se zaljubite sada će se zadržati najmanje šest mjeseci i to će vam pružiti vrijeme da ih potpuno upoznate. Ako ste u braku, dobit ćete priliku za novi početak ili ćete vidjeti svog partnera u novom svjetlu. Pomrčina obećava novi koncept ljubavi koji proizlazi iz vaših dubina.

Od sredine svibnja do sredine kolovoza, Mars potiče potragu za pronalaženjem partnera, a potom opet od sredine rujna do kraja listopada. To znači da ćete imati aktivan ljubavni život i uživat ćete u odabraniku svog srca. Ta dinamična energija može donijeti prijatelja kao ljubavnika ili ljubavnika koji će postati prijatelj. Sretni ste i puni života a okolina vas smatra atraktivnima. Vaš životinjski instinkt može biti sila za privlačenje partnera.

Neobični Uran vlada vašim ljubavnim dijelom i može vam ponuditi vatromet i iznenađenja. Iskoristite svaki trenutak kako biste potražili ljubav jer je ljudska potreba imati nekoga. Vjerojatno ćete izabrati partnera koji je na neki način različit. Nemojte tražiti dosadne ljubavnike koje svatko može imati. Izaberite one koji će vas interesirati sljedećih dvadeset godina.

Možda ćete se iznenaditi kada se vjenčate jer to niste planirali. Vaš planet braka je Mars i neće vam dopustiti da gubite vrijeme.

Ako ste u braku, doživjeli ste dugogodišnje izazove jer je Uran već nekoliko godina u vašem partnerskom području i konačno će otići u svibnju. To znači da će se nepredvidljivost smiriti, usporiti i možda će vam čak postati pomalo dosadno. Svi problemi proteklih godina će nestati i stvari će se ponovno vratiti u normalu.

Venera ulazi u vaše područje braka od 7. ožujka do 1. travnja. Donosi ljubav i lijepe stvari u partnerstva. Sada ćete biti vrlo sretni. Ovo je dobar trenutak za brak jer je partner važniji od vas kao pojedinca i to je poželjno stanje sklada u odnosima.

Sunce osvjetljava vaše područja odnosa od 21. ožujka do 21. travnja. Ovo razdoblje se preklapa s jakom energijom Venere. Uživajte u ljubavi. Ovo doba godine podržava pronalazak partner koji vas voli. Možda ćete biti skloniji objaviti ljubavi malo prije nego što je partner spreman na to. Smatrat ćete da je prerano za ozbiljne obaveze. Nemate vremena za gubljenje i na ovaj način ćete iskorijeniti odnose koji nisu za vas.

Komunikacija može biti pravi izazov od 23. ožujka do 15. travnja, dok Merkur postaje zarobljen u vašoj partnerskoj zoni. To znači da ćete pogrešno razumjeti i biti pogrešno shvaćeni. Uzmite si vremena kako biste dobili sve poruke.

Izazovna vremena za odnose će početi u prva dva tjedna kolovoza čak i uz prethodnu pozitivnu energiju Marsa. Ovo može biti teško vrijeme jer se vaš romantični planet zaustavlja i mijenja smjer. Sada ćete shvatiti volite li nekoga ili ga više ne volite. To saznanje će vas udariti odjednom, bez upozorenja.

Kada je Mars retrogradan od 26. lipnja do 27. kolovoza, vaš odnos može sporije napredovati, ali će i dalje biti aktivan. To će vam dati vremena da udahne i opustite. Razmislite o odmoru. Održavajte ljubav ali isključite pritisak.

Izbjegnite vjenčanja od 5. do 16. studenog kad Venera ne ide naprijed. Vrijeme je da usporite i ponovno procijenite svoj ljubavni život. Nije trenutak za zaklinjanje na besmrtnu ljubav jer neće potrajati. Ako vas netko zaprosi, pričekajte do 16. studenog s odgovorom.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra