in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Posao

Možete računati na promaknuće. Odmah se pripremite na činjenicu da ćete morati sve odraditi kako treba. Neće biti sreće i pomoći izvana, iako Djevice obično imaju sreće kad su u pitanju pozitivne i sudbonosne slučajnosti. Međutim, sada će sve biti drugačije i ne može se reći da nemate dovoljno snage ili talenta za napredak.

Morat ćete se prisjetiti dugo zaboravljenih vještina. U budućnosti će to biti vrlo pozitivno jer će vam omogućiti ostvarenje mnogih planova. Važno je odvojiti zdrave ambicije od sebičnosti i narcisoidnih trendova. Ovo je vrlo važno jer sada ništa ne može stajati između vas i onoga što želite. S druge strane, u stvarnosti, to nije ni takav problem, i neće vam biti teško riješiti se svega onoga što usporava napredak.

Nažalost, mnoge Djevice neće biti cijenjene. Radit ćete i nećete samo ostvariti plan već ćete ga i premašiti. Mnogi ne mogu ni očekivati jednostavnu pohvalu ni financijske bonuse ili nove obaveze. I u tom smislu važno je da se ne zaustavite. Ako nastavite napredovati, sve će se stabilizirati. Djevice najčešće sprječavaju vlastite misli koje su pogrešne i pretjerano oštre. Nadajte se najboljem i nemojte se pripremiti za najgore jer takva taktika vjerojatno neće biti produktivna. Ako su intrige vaša sudbina (što je ponekad slučaj s Djevicama), ne vjerujte nikome i oslanjajte se samo na sebe.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra