in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Djevica

Ljubav

Teški planet Saturn ušao je u vašu ljubavnu zonu krajem 2017., a to bi moglo potaknuti pronalazak nekoga s kim ćete se namučiti. Budite razumni i neka vaša očekivanja imaju podlogu u stvarnosti. Vjerojatno ćete odabrati ozbiljnu osobu i odvojit ćete puno vremena za upoznavanje.

Mars potiče vaš ljubavni život od sredine ožujka do sredine svibnja, što vam nudi potencijal za romantične susrete. Romantične prilike mogu biti mnoge i česte, i mogli biste ići od jednog ljubavnika do drugog. Ako ne možete izabrati, to bi mogao biti problem. No, sada ne morate odabrati samo jednu osobu jer vas planetarna energija gura u potragu za pravom osobom. Ovo nije vrijeme da se zadovoljite s drugorazrednim partnerima. Želite glavnu nagradu! Spremni ste se natjecati za nekoga tko je poseban.

Sunce osvjetljava vaše područje romantike od prvog dana do 21. siječnja, a godina počinje ljubavlju. Pronađite vrijeme za partnera i neka toplina Sunca zagrije vaša srca.
Tajni planet Pluton je ove godine još uvijek u vašoj ljubavnoj zoni i tu je već nekoliko godina. Ovaj položaj nagovještava tajnog ljubavnika. To može biti osoba koju gledate iz daljine i ništa ne poduzimate. Mogao bi to biti netko iz prošlosti tko vam je nekada puno značio. Bilo kako bilo, to ne pomaže vašoj situaciji. Prihvatite da neki ljudi nisu dio vašeg života. Mogu živjeti u našim sjećanjima ali ne i u našim životima.

Mars opet potiče vašu ljubav od sredine rujna do sredine studenog. Ovo je dobar trenutak da se zaljubite. Budite spremni za korak naprijed i recite toj osobi što osjećate za nju. Nemojte se ustručavati!

Sunce ponovno osvjetljava vašu romantičnu zonu od 22. prosinca do kraja godine. Ovo posebno vrijeme podržava sretan ljubavni život tijekom Nove godine. Neka osoba koju volite zna što osjećate za nju.

Jednom kada se Djevica zaljubi i stvari postanu ozbiljne, situacija se mijenja. Stvarno trebate upotrijebiti svoju intuiciju kako biste lakše odlučili koga odabrati kao svog životnog partnera. Vjerujte svom unutarnjem glasu.

Venera ulazi u vašu partnersku zonu od 11. veljače do 7. ožujka donoseći osjećaj ljubavi i zajedništva. Tjedan dana kasnije, od 19. veljače do 21. ožujka, je idealno vrijeme za sklapanje braka.

Vaš partnerski planet Neptun je već smješten u vašoj bračnoj zoni. Doživjet ćete nekoliko godina zbunjenosti oko prirode vaših odnosa. Možda su postojala vremena kada ste osjetili da vam ljubav klizi kroz ruke. Vjerojatno partner ne obraća dovoljno pozornosti na vas i možda se osjećate zapostavljeno. Razgovarajte i planirate zajedničke aktivnosti. Ništa ne prepuštajte slučaju.

Krajem godine, od 15. studenog, Mars će ući u vašu zonu odnosa i opet zapaliti stare strasti. Iskoristite svaki trenutak kako biste izgradili odnos kakav želite.
Oko sredine travnja i 10. srpnja možete osjetiti potrebu za odricanjem ili preispitivanjem partnerstva. Ovo bi moglo biti dobro vrijeme za povezivanje s partnerom.

Izbjegavajte beskompromisne promjene kada je Venera u teškom položaju od 5. do 16. listopada jer stvari neće ići po planu.
Kada se Neptun zaustavi, morate se i vi zaustaviti. To vas čeka od 18. lipnja do 25. studenog. U ovim danima jednostavno pričekajte i ponovno izgradite svoj odnos.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra