in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Financije

Bit ćete jedan od mnogih znakova kojima će biti jako bitno potrošiti novac. Već će vas početkom godine maziti sreća. Ili ćete dobiti na lutriji, ili ćete dobiti prestižan posao. U skladu s položajem Merkura, ne biste trebali staviti previše novca u vlastite ruke, inače će rizik od nezgode ili drugih problema koji ovise o vanjskim (nepredvidljivim) čimbenicima značajno rasti.

Možete uplatiti novac u banku, početi graditi vlastitu kuću ili potrošiti sve na stvarno potrebne stvari. Važno je ne provesti previše vremena na jednom mjestu. Nemojte obratiti pažnju na svoje vlastito emocionalno stanje. Sada možete biti stalno nezadovoljni vlastitom pozicijom i postignućima na području financija.

Čak i ako vam je stalno nezadovoljstvo prirodno stanje, pravi problem je nedostatak stvarnog napretka. Ako želite rezultate, morat ćete se dokazati. To se posebno odnosi na žene jer će im karijera sada biti na prvom mjestu. Barem se neko vrijeme osjećajte kao prava poslovna dama kojoj je karijera sve.

To će vam omogućiti značajno poboljšanje financijskog stanja ali s posebnim žrtvama. Osim toga, ovo će razdoblje biti kratko. Zvijezde su sigurne da ćete odmah shvatiti kada trebate početi djelovati i kada trebate smanjiti napore. Muški Lavovi će određeno vrijeme morati urlati, baš kao i lav, kako bi pokazali tko je glavni. Naravno, to će biti potrebno samo u određenom trenutku. U pravo vrijeme, možete očekivati financijski uspjeh. Ako pogriješite … Zapravo, bolje je da ne pogriješite.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra