in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Lav

Ljubav

Mars ulazi u vašu romantičnu zonu od 22. siječnja do 18. ožujka, a to će izazvati interes udvarača. Ako ste sami, iskoristite priliku i pozovite nekoga van. Mars daje odvažnu energiju i može vam pomoći osvojiti ljubav koju želite. Ako ste u braku, ponovno ćete oživiti uspavanu strast.

Sunce je u vašoj ljubavnoj zoni kasnije u godini, od 23. do 22. prosinca, a to će zagrijati vaš osjećaj za romantiku. Ovo će biti vrijeme za iskrenost i realno sagledavanje partnera. Iluzije će biti razbijene i partner će pokazati svoje prave boje.

Mladi Mjesec u vašoj romantičnoj zoni 7. prosinca donosi novu ljubav. Dopustite da se ovaj odnos razvije. Ljubav živi vlastitim tempom i ne možete ju prisiljavati da postane nešto za što još nije spremna.

Kada je riječ o ozbiljnim partnerstvima, stvari se mijenjaju. Sada je vrijeme za biranje. Stvarno trebate osobu koja je malo čudna i može izaći na kraj s vama. Ponosite se svojim izborom partnera. Uran je planet koji upravlja bračnom zonom i može dovesti do pravog vatrometa.

Sunce ulazi u vašu partnersku zonu od 21. siječnja do 19. veljače i ovo je dobar period za brak ili ozbiljan odnos. Morate se usredotočiti na partnera, a ne on na vas. Lavu to možda nije lako, ali poniznost je dobra stvar. Davanje drugima je bolje od primanja i sada ćete to napokon shvatiti.

Snažna mjesečeva pomrčina 31. siječnja pokazuje kada ćete izazvati partnera i opirati se njegovim željama i zahtjevima. Ako ste s partnerom koji je jako ovisan o vama, sada ćete to prekinuti jer ne možete biti odgovorni za nečiju sreću. S druge strane, ako ste vi taj zahtjevni partner, pravo je vrijeme da shvatite kako nitko nije savršen. A to znači, ni vi.
Mars donosi puno energije od 16. svibnja do sredine kolovoza i ponovno ćete se osjećati mladima. Uživajte u intimnoj energiji i potrudite se oko partnera. Izaberite aktivnosti na otvorenom.

Od 12. rujna do 15. studenog život će se ponovno zagrijati jer Mars potiče vašu partnersku zonu i ovaj put možete uživati s partnerom. Ako ste sami, idite i pronađite ljubav. Samo trebate znati što želite!

Izbjegavajte planiranje vjenčanja ili prekid Venerinog retrogradnog hoda od 5. do 16. studenog. Sada ne možete donositi dobre odluke. Ako želite čisti početak ili prekid, pričekajte do 16. studenog prije donošenja odluke.

Kada Uran 7. kolovoza krene naprijed, potrebno vam je strpljenje jer postoji nekoliko dugih tjedana koji mogu signalizirati usporavanje osjećaja. Ovo je vrijeme za nastavak drugih aktivnosti koje radite sami i bez partnera.

Mnogo zajedničkih godina može biti iscrpljujuće pa će vam vrijeme koje ćete provesti odvojeni dobro doći. To je samo ciklus života koji na kraju može dobro funkcionirati. Zaslužili ste biti s nekim tko vas obožava. Ako vas partner ne čini sretnima, možda je vrijeme da ga pustite.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra