in

NAJVECI HOROSKOP ZA 2018-u GODINU

Rak

Ljubav

Početak godine teče na uobičajenom ritmu, a zadnja trećina je daleko bogatija romantičnim mogućnostima. Način na koji reagirate na ljubav i partnerstva ovisit će o fazi u kojoj se nalazi Mjesec.
Lijepa planeta Venera osvježit će vaše romantično područje od 10. rujna do 5. listopada, a ovo će biti lijepo vrijeme za druženje s nekime tko je ljubav vašeg života. Planet ljubavi može vam omogućiti da vidite svog ljubavnika kroz ružičaste naočale i često ne možete vidjeti njihove mane. Ako ste sami, ljubav može prolaziti pokraj vas. Možda je to netko iz vaše okoline koga do sada niste primijetili.

Sunce osvjetljava vaš ljubavni život od 23. listopada do 23. studenog, a to vam donosi ljubav. Osjećate se dobro i atraktivno. Vrijeme je da izađete sa sretnom i zabavnom osobom. Kada tražite romantiku morate izgledati sretno i toplo, a ne mrzovoljno i ogorčeno.

Kraj godine bit će dobar za romantiku, a od 3. prosinca do Nove godine vjerojatno ćete biti zaljubljeni. To ne znači da će to biti ista osoba s kojom ste započeli godinu. Možda će se, u zadnji čas, pojaviti netko novi. Život će biti dobar i bit ćete sretni zajedno.

Ove godine je Saturn u potpunosti prisutan u vašoj bračnoj zoni. Osjećat ćete potrebu za vjenčanjem ili barem za ozbiljnijim odnosom ili stabilnošću. To bi moglo biti brak iz korisnosti i možda ne postoje tradicionalni oblici ljubavi poput ruža i cvijeća, ali će vam taj odnos odgovarati. Zanemarite komentare okoline. Budite jaki i izdržite.

Mars će potaknuti vašu zonu vjenčanja od Nove godine do 27. siječnja. To bi moglo biti vrijeme za predanost partneru.

Pluton je snažno smješten u vašem području odnosa i nastavlja temu moći u odnosima. Možda ste imali koristi kada ste se vjenčali s moćnom osobom ili ste otkrili da u braku postoji igra moći. S druge strane, mogli biste ucijeniti partnera da ostane s vama. Povucite se i sagledajte što se događa. Uklonite svaki pritisak i pustite partnera ako želi otići. Ove godine dajte ljubavi slobodu.

Stvari postaju teže i postoje problemi koji se pojavljuju u vašem ljubavnom životu i odnosu. Moćni Pluton nadgleda vaše romantično područje i pokazuje gdje ljubav počinje kroz koketiranje i geste. Saturn vlada vašom zonom ozbiljnih odnosa. Ove godine će se puno toga događati u ozbiljnim odnosima.

Kada bilo koji od ova dva planeta mijenja smjer, javljaju se izazovi u odnosima. Od 18. travnja do 10. srpnja bit će ograničenja u ljubavi. To bi moglo biti u obliku hlađenja strasti ili će partner jednostavno otići. Nemojte do 10. srpnja donositi nikakve konačne odluke. Oko 27. travnja i 1. listopada pojavit će se stvari i ljudi iz prošlosti. Saznajte kako prihvatiti ili zanemariti ono što je prošlo i zajedno gledajte u bolju budućnost.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Njihova seksualna privlačnost je neiscrpna: Tri znaka Zodijaka koji su uvijek “spremni za akciju”

Ako tražite posao, Norveška je obećana zemlja: Prosečna plata skoro 4.500 evra