in

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2018-TE: STRASTVEN PERIOD ZA VODOLIJU, LAV DOMINIRA, STRELAC PRIŽELJKUJE OZBILJNU VEZU

STRELAC

Ljubav

Jupiter, vaš vladar i Merkur, planeta koja vlada vašim vezama i brakovima, ove su nedelje u aspektu kvadrata, što svakako neće povoljno uticati na komunikaciju i odnos sa partnerom. Još ako ste neke stvari prećutkivali jedno drugom u proteklom periodu, sada se otvara prilika da ih iznesete na dnevni red, naravno, na najkomplikovaniji i najburniji način. bez obzira na to što je Saturn izašao iz vašeg znaka i „oslobodio vas“, očigledno je da vaše bitne emotivne relacije imaju još dugačak put do smirivanja….Slobodni Strelčevi možda ni sami ne znaju šta tačno žele od ljubavi u ovoj nedelji. Ili ćete „juriti“ za osobama koje su zauzete, ili ćete pak imati neobavezne izlete sa suprotnim polom.

Posao

Brza nedelja, u kojoj ćete biti non stop „na vezi“ sa saradnicima ili poslovnim partnerima. Biće problema koji će se javljati, a biće i nekih teškoća u komunikaciji, za koje će vam trebati mnogo strpljenja da ih prevaziđete. Naradićete se i natrčati i napričati za sve pare. No, bitno je da će biti i rezultata kojima ćete moći da budete, makar delimično, zadovoljni. U ovoj vam se nedelji može ponuditi nešto novo, o čemu biste trebali da razmislite, ali nikako da odlučujete na brzinu. Dajte sebi dovoljno vremena i prostora.

Novac

Ne preporučuje vam se da investirate u neke poslove ili reklamu (ako ste privatnik) jer će vas sve to koštati mnogo više od onoga što ste očekivali. Zarade će teško pratiti troškove.

Zdravlje

Moguće je da ćete se u ovoj nedelji više trošiti i iscrpljivati, pa će i imunitet biti na klackalici. Starija populacija neka povede računa o hroničnim tegobama.

Hrana

Krvna slika vam je slabija nego inače, pa biste trebali da je poboljšate konzumirajući džigericu, spanać, cveklu….U ovoj nedelji svakako izbegavajte alkohol, a više se okrenite nekim toplim napicima – čajevima, kakau, toploj čokoladi.

Za nastavak čitanja klikni  OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Tri identična brata odvojena su po rođenju zbog SUROVOG EKSPERIMENTA, a kada su se pronašli otkrivene su JEZIVE POSLJEDICE

Posvojenu djecu mučila je i izgladnjivala do smrti