in

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2018-TE: STRASTVEN PERIOD ZA VODOLIJU, LAV DOMINIRA, STRELAC PRIŽELJKUJE OZBILJNU VEZU

ŠKORPIJA

Ljubav

Ni vi ni emotivni ili bračni partner niste trenutno u nekom najboljem momentu za razumevanje i povezanost. Kao da oboje vodite neku svoju politiku, teško se uklapate i teško pronalazite zajednički jezik. Još je komplikovanija situacija ako iz nekog razloga ne verujete baš u potpunosti jedno drugom, jer ćete tada oboje biti dodatno sumnjičavi i opterećeni vernošću druge strane. Slobodni pripadnici znaka kriju simpatije i naklonost koju osećaju prema nekom. Trudite se da zadržite hladnu glavu i neki opušten stav, ne shvatajući da na taj način udaljavate ovu osobu od sebe, jer ona postaje nesigurna i smatra da vam se ne dopada. Ovo je neko ko je vredan vašeg truda i trebali bi da se otvorite više….

Posao

Poslovni segment ove sedmice funkcioniše promenljivo, ali je takođe moguće da su vaša očekivanja prevelika, pa onda nećete biti zadovoljni onim što uspete da realizujete. Ukoliko očekujete pomoć ili podršku od nekog, moguće je da će ona izostati i da ćete se naći prepušteni sami sebi. U suštini, ne biste trebali da se oslanjate na druge tokom ove nedelje, jer je malo verovatno da mogu ispuniti svoja obećanja. Privatnici bi trebali da provere dokumentacijju i srede papirologiju i dozvole i to što pre.

Novac

Ne umete da baratate novcem tokom ove nedelje, pa bi bilo dobro da se zaustavite i kada su ulaganja, ali i neka troškarenja u pitanju. Imate tendenciju da ispraznite novčanik.

Zdravlje

Kod nekih od vas može doći do problema sa spavanjem, ali i sa krvnim pritiskom. Takođe, moguće su meteoropatske glavobolje i reakcije kod hroničnih bolesnika.

Hrana

Apetit će vam varirati i u velikoj meri zavisiti od raspoloženja, koje će biti prilično promenljivo ove sedmice. Možete da konzumirate sve vrste mesa i domaćih mesnih prerađevina, ali biste trebali da izbegavate proizvode od belog brašna, kao i slatkiše.

Za nastavak čitanja klikni  OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Tri identična brata odvojena su po rođenju zbog SUROVOG EKSPERIMENTA, a kada su se pronašli otkrivene su JEZIVE POSLJEDICE

Posvojenu djecu mučila je i izgladnjivala do smrti