in

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2018-TE: STRASTVEN PERIOD ZA VODOLIJU, LAV DOMINIRA, STRELAC PRIŽELJKUJE OZBILJNU VEZU

LAV

Ljubav

U emotivnim vezama i brakovima postoje istovremeno vrlo intenzivna osećanja prema voljenoj osobi ili partneru, ali postoje i problemi koje ne možete zanemariti i praviti se da ih nema. Sve ovo vam može donositi da se povremeno osećate nesigurno i preemotivno, slabo, dok ćete imati i druge faze u kojima ćete pokušavati da nametnete svoju volju i gospodarite. Ova nestabilnost će potrajati tokom cele sedmice. Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, misli vam se često okreću prema jednoj osobi, ali trenutno ne vidite način da se odnos pokrene u jačoj meri ili konkretizuje. Moguće je da je ova osoba udaljena od vas ili da u ovom periodu ne postoji mogućnost za češće susrete ili komunikaciju.

Posao

Osećate se zarobljeno u nekim okolnostima, poslovima, dogovorima – koje u ovom trenutku niste u mogućnosti da promenite. Stvari izgledaju nerešivo samo na prvi pogled, moguće je da ćete neke od zastoja i blokada i uspeti da prevaziđete tokom sedmice u koju ulazimo. Takođe, povećan obim poslova i obaveza donosiće vam da po mnogim pitanjima žurite, a biće teško ispoštovati vremenske rokove koji su vam dati. Kratkotrajni problemi sa dokumentacijom ili dogovorima mogu biti rešeni za par dana.

Novac

Na neke troškove niste računali, i sada morate da opteretite svoj budžet da biste ih zatvorili. Nećete zaraditi onoliko koliko ste očekivali, naročito ako radite neke usputne, dodatne poslove.

Zdravlje

I dalje ste u periodu energetskog pada, koji je sada još više izražen. Stariji Lavovi neka obrate pažnju na srce i pritisak, ali i na probleme sa bakterijama u mokraćnim kanalima.

Hrana

Nešto jači apetit sleduje vam i ove sedmice, i čak iako ste na nekoj dijeti, nećete moći da je ispoštujete i održite. Pokušajte da jedete hranu koja nije puno kalorična, a koja će ukloniti osećaj gladi – kokice, piletinu, ćuretinu, puno svežeg voća, naročito jabuka.

Za nastavak čitanja klikni  OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Tri identična brata odvojena su po rođenju zbog SUROVOG EKSPERIMENTA, a kada su se pronašli otkrivene su JEZIVE POSLJEDICE

Posvojenu djecu mučila je i izgladnjivala do smrti