in

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2018-TE: STRASTVEN PERIOD ZA VODOLIJU, LAV DOMINIRA, STRELAC PRIŽELJKUJE OZBILJNU VEZU

RIBE

Ljubav

Opet je komunikacija problem kod onih u emotivnim vezama i brakovima. Nikako ne uspevate da pronađete kompromis po nekim pitanjima i oboje ste ubeđeni da ste u pravu. Kod nekih parova ovo može ići čak i u pravcu dubljeg distanciranja, ili pak „traženja utehe“ u nekoj drugoj osobi. Mislim da je to pogrešan potez i da vam može samo doneti dodatne probleme, a vi radite kako hoćete….Što se tiče slobodnih pripadnika ovog znaka, da će dešavanja sa suprotnim polom biti, to je više nego izvesno. Sad, da li će to ići u pravcu nekih ozbiljnih priča ili će ostati samo na nivou zanosa, sanjarenja, avanture, trenutno je jako teško reći. Možda je najbolje da pustite da vreme odredi šta je pravo za vas….

Posao

Neke lošije situacije uglavnom se vezuju tokom ove sedmice za komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Ne bi bilo iznenađenje ni da u nekom trenutku otkrijete da neko iz vašeg najbližeg okruženja širi priče o vama ili radi protiv vas. Da će te se nervirati oko ovoga, hoćete, ali nemojte da dozvolite da to utiče na kvalitet vašeg rada i na vaša dostignuća. I pored ovoga, vi ćete uspevati da napravite dobre dogovore, da završite obaveze koje su vam važne, iako će žurba i jak tempo biti dosta naglašeni.

Novac

Daleko ste trenutno od finansijske stabilnosti i već počinjete da se brinete kako ćete zatvoriti neke obaveze i regulisati račune. Samo polako, ovo će se ubrzo rešiti….

Zdravlje

Psiha vam je malo destabilizovana, a vi čim ste nervozni i pod stresom – automatski imate i pad imuniteta. Čuvajte grlo i pluća.

Hrana

Upozoreni ste da ste u periodu kada će se sve što pojedete odmah odraziti na vašu liniju, ali ne vidim da ste se iole potrudili da to i sprečite. Dakle – uživate u svemu što pojedete, a jedete mnogo. Non stop ćete nešto grickati, a verovatno je da ćete i tokom noći obilaziti frižider…..

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Tri identična brata odvojena su po rođenju zbog SUROVOG EKSPERIMENTA, a kada su se pronašli otkrivene su JEZIVE POSLJEDICE

Posvojenu djecu mučila je i izgladnjivala do smrti