in

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2018-TE: STRASTVEN PERIOD ZA VODOLIJU, LAV DOMINIRA, STRELAC PRIŽELJKUJE OZBILJNU VEZU

JARAC

Ljubav

Sa partnerom ćete uspevati da se složite samo po onim pitanjima koja se vezuju za posao ili za novac. Oko svega drugog nemate pravu komunikaciju, a voljena osoba će vam često prebacivati kako u odnos ulaže mnogo više pažnje i poštovanja od vas. Vas lično će nervirati to što partner, sa vaše tačke gledišta, menja raspoloženja na svakih sat vremena i to nećete moći da podnesete niti da tolerišete. U suštini – najbolje bi bilo da se oboje posvetite svojim obavezama i zaboravite jedno na drugo makar na par dana. Slobodni Jarčevi imaju osećaj da se uzalud trude oko nekog i da je ta osoba gluva i slepa na njihove pokušaje osvajanja. To samo tako izgleda na prvi pogled, dajte vremena vremenu da reši situaciju….

Posao

Iako će sedmica krenuti dosta mirno i statično, to će biti samo na njenom početku, ne zavaravajte se i ne opuštajte se. Vrlo brzo će doći gužva, mnogo posla i obaveza, ali će vrlo brzo doći i nerviranje zato što nekim osobama ne možete da objasnite da nisu u pravu i da greše. Umesto što pokušavate ovakvo nešto, bolje je da se usmerite na sopstvene obaveze, koje se gomilaju i čekaju na vas. Ne računajte mnogo na kolege, ali ne računajte ni na tuđa obećanja u ovoj nedelji, jer se neće realizovati.

Novac

Novac dolazi iz više izvora i to je odlično po vas. No, ono što nije dobro jeste da su i troškovi i odliv novca znatno povećani, pa ih morate držati pod kontrolom.

Zdravlje

Hronični bolesnici bi trebali da obrate pažnju, naročito oni koji imaju problem sa krvnim pritiskom. Kod mlađih Jarčeva – moguće tegobe sa probavom.

Hrana

Ove nedelje se sve nekako namešta da vas mami kada je hrana u pitanju. Imate pozive sa više strana, da li od prijatelja, poslovnih partnera – a na dnevnom redu je sve ono što vi volite i u čemu neizmerno uživate.

Za nastavak čitanja klikni  OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Tri identična brata odvojena su po rođenju zbog SUROVOG EKSPERIMENTA, a kada su se pronašli otkrivene su JEZIVE POSLJEDICE

Posvojenu djecu mučila je i izgladnjivala do smrti