in

Tri identična brata odvojena su po rođenju zbog SUROVOG EKSPERIMENTA, a kada su se pronašli otkrivene su JEZIVE POSLJEDICE

Sva trojica su imala visok koeficijent inteligencije, voleli iste filmove, imali sličan tip žena koji im se dopadao, a pušili su čak i isti brend cigareta.

Robert Šafran i Dejvid Kalman – Blic.rs

Ipak, ubrzo su otkrivene užasne posljedice njihovog razdvajanja. Sva trojica su u nekom periodu života patila od depresije i anksioznosti. Zanimljivo je i da kada su progovorili govorili su da imaju braću.

O njihovoj neobičnoj situaciji snimljen je film “Tri identična stranca” koji je nedavno premijerno prikazan na “Sandens festivalu”. Nažalost, premijeri su prisustvovali samo Robert i Dejvid.

Edi Galand je, nakon duge borbe sa depresijom, oduzeo sebi život u 33. godini, ostavivši iza sebe suprugu i kćerkicu.

Daljnja istraživanja kakva je vršio Nojbauer su, očekivano, prekinuta, a preživjela braća tog naučnika danas nazivaju “doktorom nacistom” i optužuju ga da im je ukrao djetinjstvo i da je kriv za Edijevu smrt.

“To je bilo pogrešno i surovo”, rekao je Dejvid Kelman.

preuzeto sa  haber.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Šta ga odaje: Zaljubljeni Ovan otvoreno pokazuje simpatije, Ribe postaju romantične

NEDELJNI HOROSKOP OD 5. DO 11. FEBRUARA 2018-TE: STRASTVEN PERIOD ZA VODOLIJU, LAV DOMINIRA, STRELAC PRIŽELJKUJE OZBILJNU VEZU