in ,

Šta ga odaje: Zaljubljeni Ovan otvoreno pokazuje simpatije, Ribe postaju romantične

Jarac glumi hladnoću zbog odbrambenog stava

Pripadnici ovog znaka jedni su od onih koje je vrlo teško pročitati, prvenstveno jer igraju na sigurno i nisu pretjerano zaljubljive prirode. Zbog toga će jedan dan biti topli i emotivni, a već drugi dan u kojem im niste poklonili dovoljno pažnje će se praviti da su nedostižni. Nemojte pokleknuti, jer Jarac ne bi ni trošio svoje vrijeme na vas ako mu se ne dopadate.

Vodolije svoju naklonost otkrivaju originalnim postupcima

Vodolije bježe od uobičajenog, pa će ih svakako prije impresionirati neki originalni izlazak umjesto romantične večere u dvoje. Budući da su tako nepredvidivi teško je odgonetnuti koliko su zapravo zainteresovani ili ste im samo prolazna avantura. Ipak, sigurni znaci da se dopadate jednoj Vodoliji su onda kada počne da razmišlja o zajedničkom domu i porodici.

Ribe su romantične

Pripadnike ovog znaka je vrlo lahko pročitati jer su obožavatelji slatkih poruka, romantičnih razgovora i dugih šetnji kroz koje se upoznaju sa simpatijom. Ako sami ne napravite prvi korak, oni će ga sigurno potstaći. Ribe ne skrivaju svoje osjećanje, a ako im se dopadate to će vam sigurno i staviti do znanja.

Izvor: haber.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NAJISKRENIJI HOROSKOP: Otkriva sve vaše tajne!

Tri identična brata odvojena su po rođenju zbog SUROVOG EKSPERIMENTA, a kada su se pronašli otkrivene su JEZIVE POSLJEDICE