in ,

Šta ga odaje: Zaljubljeni Ovan otvoreno pokazuje simpatije, Ribe postaju romantične

Rak postaje nježan

Pripadnici ovog znaka su porodično orijentisani, a prvi znak njihove simpatije prema vama je pažljivo ponašanje. Nježni gestovi, dodiri i lijepe riječi nisu slučajnost, već njihov način da pokažu interesovanje. Osim toga, Rakovi se prema svojoj simpatiji ponašaju zaštitnički, a definitivan znak da želi ozbiljnu vezu sa vama je upoznavanje sa porodicom.

Lav će vam prepustiti da budete u centru pažnje

Lavovi vole dramu i velike ljubavne snove. U početku veze će vas nagraditi time što će vam prepustiti da vi budete u centru pažnje. Ne skrivaju naklonost, a povremenim hladnim ponašanjem samo žele da provjere vaše namjere.

Djevica polahko spušta “gard”

Logični i praktični pripadnici ovog znaka nikad ne objavljuju javno svoju simpatiju, već simpatiju prema nekome drže u tajnosti. Tek kada vide da je druga strana zagrijana Djevica se opušta i sama daje do znanja da je zaljubljena. Ukoliko vas uključuju u svoje planove i često govore “mi” to su sigurni znaci da su spremni za ozbiljnu vezu.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NAJISKRENIJI HOROSKOP: Otkriva sve vaše tajne!

Tri identična brata odvojena su po rođenju zbog SUROVOG EKSPERIMENTA, a kada su se pronašli otkrivene su JEZIVE POSLJEDICE