in ,

Šta ga odaje: Zaljubljeni Ovan otvoreno pokazuje simpatije, Ribe postaju romantične

Dok su neki horoskopski znaci poput Ovna, Škorpije, Riba i Raka otvoreniji u pokazivanju simpatija, naklonost Jarca, Blizanca i Djevice ćete teže “pročitati”.

Ovan ne skriva svoje namjere

Pripadnici ovog znaka poznati su po svom direktnom pristupu, pa ako ste zainteresovani za jednog Ovna, velike su šanse da odmah shvatite da li mu se sviđate ili ne. Osim riječima Ovnovi će svoju naklonost izraziti i djelima. Ipak, ukoliko se Ovan ponaša u vašem društvu kao da mu idete na živce, vjerujte da to i jeste tako, pa se za svoje dobro na vrijeme distancirajte

Bik ugađa

Pripadnici ovog znaka su tradicionalni i konvencionalni tipovi koji vole da se u ljubavi barem kada je početak veze u pitanju odvija sve polako, sigurno i predvidivo. Ukoliko se raspituju koja vam je omiljena boja, parfem, jelo ili film to su sigurni znaci da želi da vas bolje upozna.

Blizanaci se otkrivaju povjeravanjem

Pripadnici ovog znaka su po prirodi hiperkativni i veliki zavodnici koji osvajaju bez reda i namjere. Ipak, postoje znakovi po kojima možete prepoznati da li im se zaista sviđate ili ste samo prolazna žrtva. Ukoliko primijetite da vole sa vama da pričaju o ozbiljnim životnim temama ili vam se povjeravaju to je siguran znak da mu se sviđate.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

NAJISKRENIJI HOROSKOP: Otkriva sve vaše tajne!

Tri identična brata odvojena su po rođenju zbog SUROVOG EKSPERIMENTA, a kada su se pronašli otkrivene su JEZIVE POSLJEDICE