in

NAJISKRENIJI HOROSKOP: Otkriva sve vaše tajne!

Najiskreniji horoskop otkriva sve vaše tajne i loše osobine svakog horoskopskog znaka. Usuđujete li se pročitati kako opisuje baš vaš znak ?

Ovan

Bolesni posesivci koji bi partneru oduzeli potpunu slobodu , a sebi dozvolili harem ljubavnica . Uglavnom zapinju za neosvojive tvrđave i ne poznaju gubitak dok se kompletno psihički ne unište . Veoma nesređeni u mozgu , skaču na sve i svašta i to mora biti odmah , ne poznaju taktiku , a razboli ih čekanje . Kada vide da ste imali pravo neće vam priznati , svoje greške ne priznaju . Oni ne veruju u horoskop . Nemaju nežnosti , sebični i napadni , ne koriste mozak , ne poseduju emotivnu inteligenciju , ne prepuštaju se niti prate partnera . Završe sa kretenom u životu jer je njihov izbor partnera užasan i posle se obavezno čude kada su varane ili ostavljene . Sve u svemu , treba im jako puno vremena da shvate stvari , ako se to ikada desi .

Bik

Samozadovoljne , ćutljive seronje , dosadni k’o klub filatelista . Njihov najveći je psihički problem što nemaju problema . Sve im je super i nemojte ih mučiti sa svojim problemima jer oni ih nemaju . Njima treba stvoriti problem da bi im život bio zanimljiviji . Njihov mir je savršen dok se ne pretvori u manično ludilo , kada ih izbacite iz takta , tada se svojim rogovima , noževima i sve što se nađe pri ruci izobličenog lica idu prema vama kao na matadora koji nosi crveno . Tada se zakopajte sami ili pripremite sekiru , neće popustiti ni na izvinjenja .

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Italijanski doktor bio oči u oči sa vanzemaljcima: “Željeli su samo da steknu nove prijatelje” (Video)

Šta ga odaje: Zaljubljeni Ovan otvoreno pokazuje simpatije, Ribe postaju romantične