in

SRETNICI U HOROSKOPU: Pripadnici ovih znakova imaju sve šanse da postanu MILIONERI

JARAC

Oni će se uvijek zaustaviti na trgu gdje neki dosjetljivi stranac od dvije kovanice stvori tri ili od snopa novčanica izvuče pravu, odnosno najveću, jer je to izazov za njegovu inteligenciju. Jarac nikada ne računa samo na sreću. Prije nego što ispuni srećku, dobro će razmisliti koje su realne mogućnosti za dobitak. Čitav život doživljava kao igru mozgova u kojoj ništa ne treba prepustiti slučaju.

VODOLIJA

Za njih je sve moguće. Opušteni i nekonvencionalni, žele da isprobaju baš sve što im život nudi, a pogotovo brze i jednostavne načine bogaćenja. Gotovo da nema nagradne igre u kojoj prosječna Vodolija ne želi da učestvuje. Već prije nego što kupi srećku, Vodolija zamišlja dobitnu kombinaciju, a može i da sanja brojeve koje će mu preokrenuti život. Novac koji dobije brzinom svjetlosti potrošiće na putovanja, a onda će se opet okrenuti nekoj drugoj igri na sreću. I tako cio život.

RIBE

Ribe ne vole da se zamaraju širokom ponudom igara na sreću. Pomalo smušene, boje se da će izgubiti i ono malo novca koji ulože u nešto tako sumnjivo kao što su lutrija, kladionica ili partija karata. Čini im se da drugi posjeduju dodatna umijeća za dobitak i tu se vidi njihov nedostatak samopouzdanja. Ipak, oči im se sjaje kad zaigraju neku krajnje jednostavnu igru, recimo, bacanje novčića. Ono malo energije što imaju istrošiće na samo čekanje hoće li se okrenuti pismo ili glava.

Izvor: haber.ba

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

SNIMKA KOJA JE RASPLAKALA SVIJET: DJEVOJČICA PJEVA I SVIRA SVOM BRATU S DOWNOVIM SINDROMOM: ‘SVE JE RIJEČI NAUČIO KROZ GLAZBU’

3 horoskopska znaka kojima će srce biti slomljeno u 2018-oj