in

SRETNICI U HOROSKOPU: Pripadnici ovih znakova imaju sve šanse da postanu MILIONERI

VAGA

Mnogo je ljudi koji se uopšte ne obaziru na novi automobil koji se može zaraditi kupovinom jedne ili više srećki. Čini im se da su šanse toliko male da im se ne isplati ni da pokušaju. Međutim, Vage nisu među tim ziherašima. S istančanim ukusom za stil, Vage će uvijek pobjeđivati u takmičenjima u kojima su glavne nagrade kozmetika i odjeća. Njima je važnije da se igra koju igraju na neki način dodiruje s njihovim istinskim idealom, a to je ljepota.

ŠKORPIJA

Bez obzira na to što možda nikada neće ostvariti svoj ludi san da prošeta crvenim tepihom kockarnice u Monte Carlu, svaku Škorpiju privlači rulet, kotrljanje kockica i sav taj novac koji se gubi i dobija. Jer, pravom kockaru nije presudno da uvijek dobija, već da igra. Kockarnica je mjesto gdje vlada slučaj, a za njih je to ludo uzbuđuje. Naime, oni preziru prosječan život, kao i onaj u kome je sve isplanirano.

STRIJELAC

Oni ne vole dugo da budu na jednom mjestu, pa ih ne zanimaju igre u kojima samo sjede prekrštenih nogu i čekaju rezultate. Strastveni igrači će vam potvrditi da igra zahtijeva pokretanje mišićne mase, jake bicepse i čvrste noge – a to je upravo za Strijelca. Ne privlače ga ni igre koje zahtevaju usijavanje moždanih vijuga – život je suviše kratak da se u slobodno vrijeme mentalno napreže. Jednostavna pravila igre, kao i trenutni dobitak, neizmjerno su privlačni Strijelčevima.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

SNIMKA KOJA JE RASPLAKALA SVIJET: DJEVOJČICA PJEVA I SVIRA SVOM BRATU S DOWNOVIM SINDROMOM: ‘SVE JE RIJEČI NAUČIO KROZ GLAZBU’

3 horoskopska znaka kojima će srce biti slomljeno u 2018-oj