in

SRETNICI U HOROSKOPU: Pripadnici ovih znakova imaju sve šanse da postanu MILIONERI

RAK

Maštoviti, ali praktični Rakovi često znaju da iznenade svojom sjajnom procjenom. Bez obzira na to da li se radi o nečijem privatnom životu ili rezultatu fudbalske utakmice, od njih se uvijek može očekivati predviđanje koje će se pokazati tačnim. Ako je kladionica vašeg komšije Raka blizu kuće, odgegaće se u papučama i ispuniti svoj listić. Kasnije vam više neće biti komšija – kupiće kuću u boljem kraju.

LAV

Lavovi će sreću prvo iskušati na lutriji. Oni su poput djece opijene mogućnošću da pukim zaokruživanjem brojeva drastično poboljšaju svoje finansijsko stanje. Mnogi drugi godinama igraju na isti broj, ali Lavovi ne priznaju tu taktiku, jer ne vjeruju ni u kakvu mistiku brojeva. Oni se za svoje sretne brojeve odluče tek kad se namršte nad tablicom. I ako ne dobiju ništa, ostaju dobro raspoloženi jer ovi rođeni pobjednici zapravo ne pate kad izgube u nečemu što je ipak samo igra.

DJEVICA

Nikakve spektakularne igre na sreću ne zanimaju racionalnu Djevicu, koju je teško uvjeriti u velike riječi poput sudbine, velikog dobitka i sreće. Sklonost prema zabavi i britki um vodi ih u svijet rebusa u kom su apsolutni vladari. Pored toga, stidljiv i pomalo distanciran glasić koji se javlja kad su na programu nagradne igre zasigurno je glas Djevice.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

SNIMKA KOJA JE RASPLAKALA SVIJET: DJEVOJČICA PJEVA I SVIRA SVOM BRATU S DOWNOVIM SINDROMOM: ‘SVE JE RIJEČI NAUČIO KROZ GLAZBU’

3 horoskopska znaka kojima će srce biti slomljeno u 2018-oj