SNIMKA KOJA JE RASPLAKALA SVIJET: DJEVOJČICA PJEVA I SVIRA SVOM BRATU S DOWNOVIM SINDROMOM: ‘SVE JE RIJEČI NAUČIO KROZ GLAZBU’

Amanda Bowman Gray zamolila je kćer Lydiju (11) da pričuva svoga dvogodišnjeg brata Boa dok se ona tušira. Vrativši se iz kupaonice, majka je zatekla prizor koji je morala snimiti – sestru i brata s Downovim sindromom u preslatkom duetu.

Videoisječak je bez razmišljanja objavila na svom Facebooku, gdje je dosegao nevjerojatnih 1,5 miliona lajkova, 57 milijuna pregleda, a podijelilo ga je 1,2 miliona korisnika.

My daughter Lydia was watching Bo while I was in the shower. Came out to this. If she didn’t have a guitar I don’t know if she would know how to babysit him. This is her go to. It’s proof that music therapy works. Bo is 25 months old and has a 12 word vocabulary. Every word he has learned has been through music and singing.*If you would like to use this video it is now licensed with Storyful. All photos/stories are public on the page and do not need permission to be used, except this video. Thank you so much. https://storyful.com/

Posted by Amanda Bowman Gray on Monday, January 15, 2018

“Da nije imala gitaru, ne znam bi li znala kako ga čuvati”, napisala je ponosna majka i objasnila kako 25-mjesečnom Bou terapija glazbom uvelike pomaže u napretku. “Bo u svom rječniku ima 12 riječi i sve ih je naučio kroz glazbu i pjevanje.” U gomili ljudi koji su podijelili video, našla se i slavna TV voditeljica Ellen DeGeneres, koja je napisala: “Ovo je jako dirljivo.” Amanda joj je zahvalila rekavši kako zajednici s Downovim sindromom mnogo znači što je netko poput nje prepoznao ljepotu u tim slatkim dušicama.

Izvor: zenski.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *