in

Iz moje su Dženite psi lajali i režali! Stravično iskustvo majke iz Sarajeva čiju su kćer u potpunosti zaposjeli džini

– Dženita je bila mirna, nadasve talentirana djevojka. U svemu je nizala uspjehe što je jednoj njenoj komšinici bio dovoljan povod da joj iz ljubomore nanese zlo. Uradila joj je crnu magiju pa je Dženita prvo zapostavila studij, zatim je uslijedila nebriga za izgled i mnoge druge stvari – prisjeća se Kada.

– Moja je Dženita preko noći postala druga osoba. Svađala se sa mnom, napustila studij, izlazila i vani ostajala do kasno u noć. Družila se sa sumnjivim likovima. Narkomanima. Zbog nje sam otišla mnogim vidovnjacima, iscjeliteljima. Sve to je samo produbilo moju agoniju, a Dženiti nije bilo bolje. Počela je lajati, iz nje se čulo režanje divljeg čopora pasa – zabilježila je i to nesretna majka u Kadinu knjigu utisaka.

Sve se vraća i plaća

Priču dovršava žena zvana “tri u jedan”, Kada Radetinac.

– Ta njena veoma zlobna komšinica, ljubomorna na Dženitine uspjehe i ujedno kivna za neuspjehe vlastite kćerke, uradila je veoma tešku magiju kojom je Dženiti zagorčala život. Odvela je u društvo šarlatana, propalica, narkomana i oženjenih muškaraca. Čak je i na vlastitu majku dizala ruku, htjela je ubiti.

– Ja sam odradila tretman čišćenja, zatim tretman poništavanja magije. Dala sam joj zaštite i odmah joj je bilo bolje. Danas je Dženita opet ona stara djevojka, uspješno privodi studij kraju. Počinitelj njenog zla sad se o svom jadu zabavio – jer, sve se u životu plati i vrati – ispričala je Kada.

Izvor: aura.ba

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

U narednih šest mjeseci život će se svima promijeniti: Poslije 150 godina pojavljuje se super, plavi i krvavi Mjesec

MJESEC VAŠEG ROĐENJA ODREDIO JE I VAŠ KARAKTER