Otvoreni brak: Nakon 10 godina i 2 djece rekla mu je da želi više, evo kako je to završilo

NAKON 10 godina sretnog braka u kojem su dobili dvoje djece, 40-godišnja Anita Cassidy i njen šest godina stariji suprug Marc odlučili su monogamnu vezu zamijeniti otvorenim brakom. Dogodilo se to nakon što se Anita počela osjećati usamljeno i “kao da joj nešto nedostaje”, iako je imala vrlo dobar emocionalan i seksualan odnos sa suprugom.

“Jedne večeri priznala sam mu ono što mi je bilo najteže za izreći – da mi više nije dovoljan. Bilo je tu puno suza, a na kraju mi je, umjesto razvoda, predložio da pokušam nešto drugo”, prisjetila se Anita, priznajući da su prvi spojevi s nepoznatim muškarcima bili vrlo teški. Marc je ostajao kod kuće s njihovom djecom, a kada se vraćala kući, razgovarali su o svemu.

“Bez iskrenosti to ne bi bilo moguće. Ljudi su to često pogrešno shvaćali, no moje odbacivanje monogamije nije imalo veze samo sa seksom”, pojasnila je Anita, koja je nakon nekog vremena pronašla muškarca s kojim je i danas u vezi. Ime mu je Andrea i skupa su posljednjih godinu dana. Andrea je upoznao i Marca i njihovu djecu, a Anita je i prijateljima i ostalim članovima obitelji objasnila situaciju sa svojim ljubavnim trokutom

“Bilo je užasno teško, ali je bila iskrena prema meni. To nisu stvari koje planirate. Mogla me je varati, mogli smo se rastati, umjesto toga, pokušali smo nešto treće. To je ono što napraviš kada nekoga voliš, pokušaš naći rješenje. Njene seksualne veze nisu me toliko smetale kao one emocionalne”, objasnio je Marc.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *