NAJDETALJNIJI GODIŠNJI HOROSKOP ZA PODZNAK: SUDBINA ZAPISANA U ZVEZDAMA ZA 2018. GODINU

 

Očekuje nas puno susreta, rastanaka i životnih promena, a evo šta vašem podznaku predviđa godišnji horoskop za 2018. godinu!

Mnogo je susreta koji su se urezali pod kožom. Mnogo je odlazaka koji nam i danas nisu jasni. Mnogo je emocija koje nismo na vreme priznali. I previše je toga nakupljeno u čoveku, previše je prećutanog, marginalizovanog i prikrivenog osmehom.

Tranzitni Saturn u Jarcu, potpomognut tranzitnim Jupiterom u Škorpiji, neće nam dozvoliti da nastavimo da bežimo. Koliko god daleko otišli, od sebe ne možemo ni korak. U bilo kakvoj gužvi da se izgubimo, ne možemo utišati ono što osećamo. Istine će tražiti pukotine u ljudima, rušiće odbrambene zidove i suočavaće nas sa nekim spoznajama, koje su nam neophodne, iako su verovatno poslednje što ćemo želeti da spoznamo.

Oni koji su tokom prethodne godine prihvatali prepreke kao prilike za rast, i tako im pristupali, tokom narednih godinu dana samo će nastaviti dalje. Oni koji su, pak, bežali od obaveza, od onog lošeg i bolnog, tokom narednih godinu dana će se suočavati sa svim onim od čega već dugo beže.

PODZNAK OVAN

Čini vam se da ste sve videli, iskusili i doživeli. Kao da život više ne može da vas iznenadi. I kao da ste iza sebe ostavili sve prepreke. Mnogi od vas zaista i jesu. Oni koji su pratili znakove pored puta, oni koji se nisu plašili rizika da daju maksimum, a da možda ništa ne dobiju nazad, oni tokom narednih godinu dana neće morati da strahuju za izvesnost sutrašnjeg dana. Oni koji su se nekako iščupali iz nemogućih situacija, pobegli od svakog potencijalnog rizika i prošli bez ijednog ožiljka, biće tokom narednih godinu dana suočeni sa par situacija koje će zahtevati da se koža poreže, da srce preskoči koji otkucaj i da duša spozna da ono što nanosi bol i ne budi mir, nikako nije dobro.

Početak godine može doneti velike promene na poslu. Neko će promeniti radno mesto, neko će dobiti unapređenje. Ali, od vas će se zahtevati mnogo više nego što ste navikli. Tražiće se da budete apsolutno posvećeni poslu, i ceniće se samo ono što uradite. Pripazite u tom periodu na potencijalne povrede. Oprezno rukujte sa oštrim predmetima. Tokom februara i marta najviše ćete biti posvećeni prijateljima. Češće ćete se sretati sa njima i planirati neko putovanje.

ZA NASTAVAK TEKSTA KLIKNITE OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *