Zbog „Granda“ ukinute „Pinkove zvezde“?

Nakon što je posljednja sezona muzičkog takmičenja „Pinkove zvezde“ završena u junu, u kojoj je pobjednik bio Ismail Delija, Pink televizija odlučila je prekinuti snimanje ovog takmičenja.

Napravljena pauza

U posljednje vrijeme mogu se čuti špekulacije da se ovo takmičenje neće ni vraćati na program, a razlog je, navodno, pad interesiranja za šoue realnosti.

Naš poziv Pink TV-a u Beogradu nije riješio dilemu. Kratko su nam poručili da ne žele komentirati špekulacije, ali i da nove sezone za sada neće biti.

Na pitanje šta je razlog za takvu odluku, pad gledanosti ili nešto drugo, odgovor nismo dobili.

Milan Kalinić, koji je bio voditelj „Pinkovih zvezda“, za „Dnevni avaz“ je kazao da ne zna šta se dešava s nekad gledanom emisijom.

– Ne snimamo novu sezonu, a hoćemo li nekada nastaviti snimanje, to vam ne mogu reći. Iskreno, ne znam zbog čega je napravljena pauza, ja samo radim svoj posao – poručio je Kalinić.

Izvor blizak ovoj televiziji pojašnjava da, vjerovatno, više i neće biti „Pinkovih zvezda“, jer bi od naredne sezone šou „Zvezde Granda“ trebao prijeći, tačnije vratiti se na Pink.

S druge strane, „Zvezde Granda“ na OBN-u i Prvoj TV u Srbiji se standardno emitiraju i snimaju. Menadžer ovog takmičenja Dragan Stepanović iz Beograda ističe da nije upućen u to šta se dešava na Pinku.

– Nisam kompetentan da komentiram takve stvari. Pojma nemam šta se dešava i odgovor na to vam vjerovatno može dati samo direktor jednog, ali i drugog projekta. Ne gledam televiziju i nemam vremena da se bavim stvarima poput snimaju li se „Zvezde“ ili ne. Samo radim svoj dio posla – naglasio je Stepanović.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *