TROGODIŠNJI HOROSKOP DO 2020-TE: NAJVEĆE ŽIVOTNE PROMJENE U OVOM PERIODU OČEKUJU JARČEVE, BIKOVE I DJEVICE

Saturn u Jarcu od 20. decembra do 17. decembra 2020: Značajne promene donosi nam Saturn koji je prešao u Jarca. Prije nego krenemo sa ekskluzivnim trogodišnjim horoskopom za svaki znak pojedinačno, morate prvo znati šta znači ulazak Saturna za vaš znak.

Ova planeta vlada znakom Jarca, te je ovo njegov povratak kući. Saturn je planeta koja je vezana za formu, oblik, strukturu i odnosi se na čitav materijalni svet, odnosno tiče se materijalne realnosti. Saturn se odnosi i na vreme, na prošlost. Prema indijskoj astrologiji vezan je za karmu i tu granu astrologije.

Saturn donosi značajna životna iskustva ili lekcije, a odnosi iz prošlosti utiču na sadašnjost. Generacije koje su rođene pri njegovom zadnjem boravku u znaku Jarca, od 1988. do 1991. godine, ovaj sadašnji period će doživeti kao povratak Saturnovog ciklusa, dakle kao izuzetno značajno vreme u toku kojeg će moći da urade značajne stvari, naravno ako prihvate odgovornost.

Neki od vas će tako da započnu značajan posao ili karijeru, drugi da dobiju dete ili uđu u partnerstvo, brak, ili pak na neko drugo odgovorno mesto. Saturn u Jarcu je taj koji donosi obaveze i dužnosti, a koje ako se ne prihvate, ukoliko se sa njima ne suočimo, donosi poteškoće, prepreke, restrikcije, a ponekad i bolesti, strah i brigu, generalno neraspoloženje, piše astrolog Svetlana Milenković-Filipović.

Generacija koja je rođena od 1959. do 1962. godine, takođe je rođena u periodu delovanja Saturna, te će sadašnji saturnovski ciklus doživeti kao vreme kada će moći da ispolji ono što je dosad naučila.

 

OVAN

Saturn će tokom svog tranzita kroz znak Jarca ući u vašu 10. kući u natalu, ako ste u podznaku Ovan. Doneće vam neophodnost da se potrudite, da budete disciplinovani, odgovorni, požrtvovani, organizovani, te da se racionalno posvetite svojim životnim težnjama. Ako tako postupite, moći ćete puno da postignete, napredujete kroz rad i stvorite temelje za svoju budućnost.

Ukoliko niste savesni, spremni da radite i trudite se, tada može doći do nekih restrikcija, kazni, gubitka položaja. Nekima će doneti poteškoće sa jednim roditeljem ili vašim nadređenim, ako niste u stanju da poštujete svoje autoritete. Ako ste u poznijim godinama, onda ćete vi biti ti koji će drugima biti autoritet.

Osobe koje imaju Sunce ili Mesec u Ovnu, sada mogu imati poteškoća, prepreke i ograničenja koja zahtevaju da se više potrudite, da razvijate strpljenje, a što vam neće pasti baš lako. Važno je da više pažnje obratite na svoje zdravlje.

ZA NASTAVAK KLIKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *