ZVEZDA GRANDA PROŠLA PAKAO U DUBAIJU: Pevala na svadbi, MENADŽERKA JE ŠIKANIRALA, ostala bez dinara i jedva platila hotel i hranu!

Mladi pevači na početku karijere često postanu žrtve menadžera, a ovo je na svojoj koži najbolje osetila Aleksandra Brusać koja tvrdi da je prošla pravi pakao u Dubaiju.

Naime, ona se uputila tamo kako bi nastupila u jednom klubu, a zatim i na svadbi, za šta je unapred prvi deo honorara, ali do dalje isplate nije došlo nikad.

“To nije isplatila uz obrazloženje da sam bila neprofesionalna. Pošto je počela da širi priče da mladenci nisu bili zadovoljni mojim nastupom, kontaktirala sam ih i oni su rekli da je sve bilo super. Onda sam joj ja pisala da vidim šta je bio problem, da bi mi ona odgovorila da joj se nisam svidela”,  ispričala je zgranuta Bursaćeva, otkrivši da to nije sve.

Kako sama Zvezda Granda tvrdi, menadžerka nije ispoštovala ni brojne druge dogovore, pa su tako ona i njen bend morali sami da se snalaze za hotel, hranu i drugu potrebnu opremu iako je bilo dogovoreno da će ih sve to čekati u Dubaiju.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *