VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Strelac

Ljubav: Saturn, planeta vremena, karme, ograničenja, veliki učitelj – mučitelj, izlazi iz vašeg znaka i polja ličnosti 20-og decembra.

Samo vi znate kako vam je bilo tokom proteklih dve i po godine, ali se nadamo da ste odrasli, uozbiljili se i shvatili šta je ono što vam je najbitnije u životu i za šta vredi da se borite. Nadamo se da su, između ostalog, to i vaše emotivne i bračne relacije, jer je baš u njima u proteklom periodu bilo dosta nesuglasica i problema. izgleda mi da vam decembar donosi još jedan, konačni test, koji biste trebali da se potrudite i prođete ga sa visokom ocenom.

Naime, retrogradni Merkur u vašem znaku, vladar polja ozbiljnih emotivnih partnerstava, govori o tome da se morate još jednom vratiti korak unazad i pokušati da sa voljenom osobom razrešite prošle nesporazume, probleme i nedoumice. U vašem će znaku veći deo meseca biti i Sunce i Venera, što će davati snagu vašoj ličnosti, ali i sposobnost da sve preokrenete na bolje. Nadamo se da ćete u novu godinu ući srećni i zadovoljni sa svojom voljenom osobom! Što se slobodnih Strelčeva tiče, vas će tokom decembra drmati jake strasti i velika potreba za avanturizmom. Možete ući u neobavezan odnos koji će biti više nego inspirativan i zabavan.

Posao: Tokom decembra, situacije vas nekako same od sebe guraju u prvi plan. Doduše, moguće je da će vam biti teško da se snađete, da ćete biti neorganizovani i da ćete često stvari završavati u poslednjem trenutku. Problem je u tome što ćete imati previše obaveza, a non stop ćete biti spremni da prihvatate nove, pa je itekako moguće da ćete povremeno biti u haosu, koji ste sami stvorili.

No, i pored ovakvih, nešto težih okolnosti po vas, evidentno je da će vam decembar doneti velike pomake u poslovnom segmentu. Pokrenućete neke dogovore koji su bili u zastoju, a možda i obnoviti saradnje sa partnerima sa kojima ste ranije radili. Što se finansijskog dela tiče, bićete zadovoljni jer su prilivi redovni i stabilni.

Zdravlje: Okolnosti u zdravstvenom segmentu su na vašoj strani. Imaćete više nego dovoljno i snage i energije, a ukoliko i bude nekih tegoba, one će biti prolaznog karaktera. Stariji Strelčevi neka više obrate pažnju na ishranu.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *