VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Škorpija

Ljubav: Vladarka partnerskih odnosa, planeta Venera, boraviće veći deo decembra u znaku Strelca, a vaš vladar se krajem prve dekade seli u vaše polje ličnosti, gde je jak i od velikog uticaja. U prevodu – iako ćete imati nekih svojih sumnji i nedoumica početkom ovog perioda, brzo ćete doći do zaključka da je u vašim emotivnim relacijama dobra situacija i bićete spremni da se više posvetite voljenoj osobi. Iako će ovaj mesec povremeno donositi neke ne baš toliko ugodne situacije sa partnerom, može se reći da ćete uspešno „isplivati“ iz njega, ostvariti bolju komunikaciju i otvorenost, i dodatno učvrstiti odnos.

Za doček nove godine bićete izuzetno raspoloženi i u skladnom odnosu sa voljenom osobom. Pa srećno! Što se slobodnih Škorpija tiče, ceo ovaj mesec u koji ulazite biće izuzetno pogodan za nova ljubavna dešavanja. Kod nekih od vas – bivši partner za kojeg su vas vezivale jake strasti može se iznenada javiti i ovde bi moglo doći do ponovnog susreta, ali je malo verovatno da ćete poželeti da produbljujete odnos. U suštini, malo ste raspoloženi za staro, neuporedivo više vam prijaju novi ljudi u vašem životu, pogotovo što ste sada spremni da se zaljubite, duboko, snažno i strasno kako samo vi umete.

Posao: Vi svakako imate razloga za radovanje – Saturn 20-og decembra izlazi iz vašeg polja finansija i njegov odlazak će u narednom periodu itekako olakšati situaciju u ovom segmentu. No, da ne biste zaboravili lekcije koje ste morali da naučite, računajte na to da ćete se tokom decembra najviše baviti pitanjima finansija i dugovanja.

Ne brinite, prilivi će biti neuobičajeno visoki, pa ćete relativno lako izlaziti na kraj sa ovom problematikom. Generalno gledano – ovaj mesec donosi da izbijate u prvi plan, da se vaši poslovni projekti realizuju, a kod nekih od vas moguća su i unapređenja i veliki zaokreti u karijeri.

Sve što je vezano za inostranstvo ići će vam od ruke i usmerite svoje snage na ovaj deo poslovnog segmenta.

Zdravlje: Samo je početak decembra „slabašan“ u zdravstvenom segmentu i u prvih njegovih nedelju dana više radite na svom imunitetu, čuvajte se prehlada i virusa. Ostatak meseca je fenomenalan i osećaćete se bolje nego ikada.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *