VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Vaga

Ljubav: Prvi dani decembra meseca mogu biti malo problematični u vašim emotivnim i bračnim vezama. Potrudite se da imate više razumevanja jedno za drugo, jer su ovo situacije koje se mogu lako prevazići.

Kada prođete ovu prvu, neugodnu prepreku, slobodno računajte da kako dani budu prolazili, vi i voljena osoba možete osećati sve veću bliskost i povezanost.

Ne samo to, u vašem će odnosu doći do porasta lepih dešavanja, zajedničkih izlazaka, a i sve ono što je vezano za strast će krenuti uzlaznom linijom. Vi lično ćete imati jedno iskušenje tokom druge dekade, možete sresti nekoga koga odavno niste videli i otpočeti laki flert sa ovom osobom. Ne dozvolite da vas strasti povuku, jer je više nego izvesno da biste mogli da se pokajete zbog toga. Ostanite privrženi osobi koju volite, pogotovo što vas decembar može dodatno vezati jedno za drugo.

Uđite rasterećeni i sa osmehom u novu 2018-u godinu! Što se slobodnih Vaga tiče, jedan broj vas će pokušati da obnovi komunikaciju sa bivšim partnerom, ali ćete ubrzo uvideti da vas dvoje više zaista niste jedno za drugo, a pojaviće se i nove osobe koje će vam biti neuporedivo zanimljivije. Možete biti opčinjeni nekim, u potpunosti se prepustiti ljubavi i strasti koja će bujati.

Posao: Polje komunikacije vam je najnaglašenije tokom ovog perioda. S jedne strane, tu se nalazi retrogradni Merkur i njegov uticaj će biti jak do kraja druge dekade decembra, pa će Vage morati da preispitaju neke dogovore koje su napravile, a biće potrebno i da se više aktivirate oko poslova koje ste započeli, pa ostavili negde na stranu….Stoje vam mogućnosti za probleme sa tehničkim sredstvima, greške i nesporazume.

S druge strane pak, uticaj Venere, vaše vladarke, kao i Sunca u ovom polju, doneće vam ipak da u poslednjem trenutku rešavate sve što se postavi kao prepreka i da dašak sreće bude uvek na vašoj strani. Što se finansijskog dela tiče, budite sigurni da ćete proći bolje nego što očekujete.

Zdravlje: U prvoj dekadi decembra još uvek možete vući posledice slabijeg imuniteta iz novembra, ali će vaše energetske snage brzo krenuti ka obnavljanju. Ostatak ovog meseca je izuzetno pogodan u zdravstvenom smislu. Kod starijih – manji problemi sa kičmom krajem perioda.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *