VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Devica

Ljubav: Iako je vladar vašeg znaka, Merkur, tokom većeg dela decembra u svom retrogradnom hodu, ipak njegove pozicije neće biti toliko loše, što će se pozitivno odraziti na vaše bitne emotivne relacije.

Takođe, Jupiter koji vlada vašim poljem ozbiljnih partnerstava u izuzetno je dobrim aspektima sa drugim planetama, tako da možete očekivati i veliku podršku i razumevanje od strane voljene osobe.

Mali problem će neke Device imati samo sa jednom situacijom, a ona se vezuje za eventualne tajne kontakte i flertovanja. U neku od ovakvih priča možete biti uvučeni već početkom decembra, ali je i treća dekada ovog meseca izuzetno povoljna za tako nešto. Obzirom na to koliko je ovaj period pogodan da poboljša vaše odnose sa voljenom osobom, možda biste trebali da razmislite da ne podlegnete iskušenju kada se ono pojavi….U svakom slučaju, bili dobri ili ne baš toliko, dočekaćete novu godinu u finom raspoloženju.

Što se slobodnih Devica tiče, vi ćete tokom decembra biti izuzetno raspoloženi i otvoreni za nove ljubavne početke. Ne samo to – u vama će se probuditi neuobičajena romantičnost, nežnost i potreba da se suštinski „stopite“ sa nekim, a na takvu osobu možete naleteti već od samog početka meseca.

Posao: Decembar kao poslovni mesec donosi promenljivost, ali i osećaj da non stop kasnite i da ste u zaostatku sa svojim obavezama. Takođe, moraćete da se posebno usmerite na sve ono što je ostalo nezavršeno, da ne biste bili na neugodan način opomenuti od strane poslovnih partnera i autoriteta.

No, od početka druge dekade decembra počećete polako da „hvatate korak“ sa okolnostima i da na lakši način rešavate poslovnu problematiku.

Stoje vam ozbiljni razgovori sa novim poslovnim partnerima i mogućnosti za započinjanje saradnji koje će vam itekako obezbediti dobre pozicije i solidne finansijske prilive. Češće ćete nego inače biti u pokretu, više službeno putovati. Posebno obratite pažnju na saradnju sa strancima

Zdravlje: I tokom decembra ste u dosta osetljivom zdravstvenom periodu, bilo da ste mlađi ili stariji pripadnik ovog znaka. Potrebno vam je više odmora, ali i neke promene u ishrani i pojačana fizička aktivnost. Podložnost prehladama i virusima.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *