VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Lav

Ljubav: Dok je vaš vladar u polju ljubavi, dece, kreativnosti i dobrog raspoloženja, tačnije do kraja druge dekade meseca, u vašim emotivnim i bračnim relacijama uglavnom će vladati neki fini odnosi i razumevanje. Ne samo to, vi i partner ćete češće imati vremena i jedno za drugo, ali i za neke zajedničke aktivnosti tipa – izlazaka, druženja, provoda…čak i za poneko kratko putovanjce.

Kada od početka treće dekade meseca i Saturn, koji vlada vašim emotivnim partnerstvima, ali i Sunce, vladar vašeg znaka – pređu u Jarca, ulazite u period kada je potrebno da pokažete više odgovornosti i poštovanja jedno prema drugom. Moguće je da će kraj godine oboma doneti neke veće obaveze, pa ćete biti umorni i manje raspoloženi za ludovanja. No, to vas neće sprečiti da u dobrom raspoloženju dočekate novu 2018-u godinu.

Što se slobodnih Lavova tiče, u većem delu meseca bićete izuzetno šarmantni i neodoljivi suprotnom polu. Jednostavno, ljubavna sreća će vas pratiti i u ovom periodu možete osvojiti osobu koja vam se dopada. Iako će se tokom treće dekade decembra vaše ljubavne šanse prorediti, neki od vas i tada mogu ući u prilično ozbiljan odnos i jako se zaljubiti u osobu sa kojom možete odmah planirati „na duže staze“.

Posao: Kakve god da okolnosti u poslovnom segmentu budu tokom ovog meseca, vi ćete svoj deo posla obavljati prilično lako, sa jednom velikom dozom pozitivne energije i optimizma. Rešavaćete probleme jedan po jedan, a ne može se poreći da vas u decembru sreća ukorak prati, donoseći vam i neke dobre poslovne šanse i prilike koje svakako trebate iskoristiti.

Nemojte se iznenaditi ukoliko češće budete u prvom planu na poslu, a kod nekih od vas će se otvoriti odlične mogućnosti za rad sa strancima. Vaša kreativnost je takođe jako prisutna u ovom periodu i obezbediće vam nove projekte i poslove.

Zdravlje: Saturn od 20-og decembra ulazi u znak Jarca i vaše polje navika i zdravlja. Ulazite u višegodišnji period u kojem ćete se mnogo ozbiljnije i odgovornije odnositi prema sebi. U ovom mesecu ne očekujte neke veće zdravstvene probleme.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *