VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA DECEMBAR

Rak

Ljubav: Dragi Rakovi, od 20-og decembra Saturn ulazi u vaše polje emotivnih i bračnih partnerstava. Pred vama je višegodišnji period kada ćete maksimalno učvrstiti vaše ljubavne odnose, a onima od vas koji su u vezama, polako će početi da se smeši ulazak u brak ili zajednički život sa voljenom osobom. No, o tom potom….tokom decembra zuzeti Rakovi će imati prilično solidnu situaciju u svojim bitnim relacijama.

Pred vama i partnerom su ozbiljni dogovori i promene , pa će prvi deo meseca biti više prožet komunikacijom i obavezama, a manje uživanjem u ljubavnim dešavanjima. No, od početka druge dekade decembra i vi i voljena osoba ćete više ulagati u svoj odnos, biti spremniji da se maksimalno posvetite jedno drugom i tražiti svaki slobodan trenutak da budete zajedno. Uđite srećni i zadovoljni u novu 2018-u godinu! Što se slobodnih Rakova tiče, prvo trigon Jupitera iz vašeg polja ljubavi sa Neptunom, a nešto kasnije i Marsa sa ovom planetom doneće veliki porast emotivnosti i romantike i potrebu da osetite strast i slatke leptiriće u stomaku.

No, morate biti malo strpljivi, jer su mnogo pogodnije okolnosti za nove ljubavi tokom drugog dela decembra, a neki od vas će imati svoju šansu baš za doček.

Posao: Merkur je retrogradan do 23-eg decembra u vašem polju poslovne svakodnevice i obaveza i Rakovi moraju da se usmere na sve ono što u proteklom periodu nisu priveli kraju.

Period je takođe pogodan za ispravljanje problema, a što se nekog negativnog konteksta tiče – računajte na povećanje obaveza, a smanjenje vremena koje imate da ih obavite.

Jeste da je vaš put kroz decembar pomalo truckav, ali Sunce i Venera koji se takođe većim delom ovog perioda nalaze u polju obaveza, doneće vam i lepe momente, rešavanje situacija u poslednjem trenutku, poboljšanje odnosa sa kolegama, ali i solidne finansijske mogućnosti. Polje kreativnosti je jako, pa u ovom periodu možete pokrenuti i nove poslove.

Zdravlje: Polje zdravlja je naglašeno planetama tokom ovog perioda, što će Rakovima doneti promenljiv energetski nivo i povremene padove imuniteta. Naročito ćete biti osetljivi tokom prvih desetak dana decembra.

ZA NASTAVAK KLKNI OVDJE

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *